Μοίρες: Το παρουσιάζουν δικό τους!

Παραπολιτικά
Μοίρες: Το παρουσιάζουν δικό τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άραγε αυτό ο “αρχηγός” το ξέρει, ότι δηλαδή τον κατάλαβαν και οι παρατρεχάμενοί του; Αυτό που μένει είναι να μας πουν πως ο “κύριος” αυτός ίδρυσε και τον Μινωικό Πολιτισμό! - Θα μου πεις, μπορεί να ζήλεψε τον θρόνο του βασιλιά Μίνωα

Τελικά το παρουσιάζουν δικό τους, ακόμα κι αν δεν είναι. Θα μου πεις, “παλιά μου τέχνη κόσκινο”. Μάλιστα, γέμισαν και ανακοινώσεις τα αγαπημένα sites για το πρώτο σύγχρονο ασθενοφόρο που πάει, λέει, στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Πίσω από τον “αρχηγό” και η εντεταλμένη Υπηρεσία Υγείας χειροκροτά για την κατάκτηση.

Μόνο που ξέχασαν να αναφέρουν τον κομβικό ρόλο της Περιφέρειας Κρήτης και στην προσπάθειά της να εξοπλίσει με ασθενοφόρα πολλές υπηρεσίες Υγείας στην Κρήτη.

Δηλαδή, μέχρι πού θα φτάσει αυτό το παραμυθάκι που πουλάνε στον κόσμο, ότι όλα όσα γίνονται τα κάνουν αυτοί; Μάλιστα, ο εντεταλμένος της Υγείας, όταν του ζητούν εξηγήσεις, λέει πως δεν μπορεί να απολογείται για τα sites που αναφέρονται στη συμβολή του κομματάρχη.

Mε απλά λόγια, “έδωσε στεγνά” τον “προϊστάμενό” του.

Άραγε αυτό ο “αρχηγός” το ξέρει, ότι δηλαδή τον κατάλαβαν και οι παρατρεχάμενοί του; Αυτό που μένει είναι να μας πουν πως ο “κύριος” αυτός ίδρυσε και τον Μινωικό Πολιτισμό!

Θα μου πεις, μπορεί να ζήλεψε τον θρόνο του βασιλιά Μίνωα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News