Ένας επιτυχημένος ποδηλατικός γύρος μετά... ποίησης!

Παραπολιτικά
Ένας επιτυχημένος ποδηλατικός γύρος μετά... ποίησης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μαθητής που κληρώθηκε είναι ο Μιχάλης Κρητικάκης με το ποίημα “Η Ποδηλατάδα”, με έπαθλο ένα ποδήλατο, ενώ σε όλα τα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικοί έπαινοι

Πέρα από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας, μεγάλη ήταν η ανταπόκριση παιδιών στο σχετικό κάλεσμα της οργανωτικής επιτροπής, προκειμένου να μοιραστούν τις σκέψεις και τις ιδέες τους για τον δίτροχο φίλο τους.

Περίπου 35 μαθητές της Στ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων Θραψανού και Καστελίου έγραψαν ποιήματα, διαλόγους για ονειρεμένα ταξίδια, για ποδηλατοβόλτες, για χαρές και συναισθήματα, για το πρώτο τους ποδήλατο, για το ποδήλατο της βιτρίνας, για... ποδηλατομπελάδες, για την ιστορία του και όχι μόνο.

Όπως μας ενημέρωσε η γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αποστόλων και “ψυχή” της διοργάνωσης κ. Μαρία Δαμιανάκη, το ποδήλατο θα μάθει στα παιδιά να τολμούν, να ισορροπούν, να πέσουν και να σηκωθούν και να προχωρούν. Ότι για να... λειτουργήσει χρειάζεται μόνο τη δική τους δύναμη και διάθεση.

Ο μαθητής που κληρώθηκε είναι ο Μιχάλης Κρητικάκης με το ποίημα “Η Ποδηλατάδα”, με έπαθλο ένα ποδήλατο, ενώ σε όλα τα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικοί έπαινοι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News