"Φρέσκαρε" μνήμες για το ΠΑΣΟΚ ο Βοργιάς - «Η Ελένη Βατσινά δεν είναι τυχαία»!

Παραπολιτικά
"Φρέσκαρε" μνήμες για το ΠΑΣΟΚ ο Βοργιάς - «Η Ελένη Βατσινά δεν είναι τυχαία»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα 5' λεπτά της αυθόρμητης ομιλίας του, ο Στέλιος Βοργιάς τόνισε: "Η Ελένη Βατσινά δεν είναι τυχαία, δεν ξεφύτρωσε! Ήταν εδώ όταν ετίθετο ακόμη και θέμα ύπαρξης του Κινήματος!" και πρόσθεσε: "Η Ελένη Βατσινά είναι ΠΑΣΟΚ, είναι το ΠΑΣΟΚ που θέλουμε την επόμενη ημέρα στην ελληνική Βουλή!" εισπράττοντας θερμό χειροκρότημα από το κοινό

Δε συμφέρει "πολλούς" το φρεσκάρισμα μνήμης που έκανε ο Στέλιος Βοργιάς το βράδυ της Πέμπτης στην αίθουσα "Φουγάρο", δικαιώνει όμως εκείνους που έθεσαν τον εαυτό τους στην κρίση των ψηφοφόρων ακόμη και τις εποχές που το ΠΑΣΟΚ περνούσε ... ζόρια.

Προλογίζοντας την υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Ελένη Βατσινά, στην εκδήλωση για την κεντρική της ομιλία, θύμισε την αποστασιοποίηση, τις αποχές και την απροθυμία συμμετοχής του παρελθόντος. Θύμισε ότι η Ελένη Βατσινά ήταν παρούσα, σταθερά, όταν το Κίνημα διέτρεχε κίνδυνο ... ακόμη και ύπαρξης!

Είπε τα πράγματα με το όνομά τους ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου εισπράττοντας το χειροκρότημα επιδοκιμασίας του πλήθους των παρευρισκόμενων, που και τις περιπέτειες του ΠΑΣΟΚ θυμούνται αλλά και ποια ήταν τα πρόσωπα που έβαλαν "πλάτη".

Στα 5' λεπτά της αυθόρμητης ομιλίας του, ο Στέλιος Βοργιάς τόνισε: "Η Ελένη Βατσινά δεν είναι τυχαία, δεν ξεφύτρωσε! Ήταν εδώ όταν ετίθετο ακόμη και θέμα ύπαρξης του Κινήματος!" και πρόσθεσε: "Η Ελένη Βατσινά είναι ΠΑΣΟΚ, είναι το ΠΑΣΟΚ που θέλουμε την επόμενη ημέρα στην ελληνική Βουλή!" εισπράττοντας θερμό χειροκρότημα από το κοινό.

Ο ίδιος τόνισε για τις εκλογές του 2019 ότι ήταν οι εκλογές "που διεκδικούσαμε την ύπαρξη του Κινήματος, με τη λάσπη και τον πόλεμο που είχαμε δεχτεί' και η Βατσινά ήταν παρούσα και τότε. Οι κάλπες 4 χρόνια πριν, είπε ο κ.Βοργιάς, "δεν είχαν τη δυναμική του σήμερα, που το ΠΑΣΟΚ διεκδικεί με αξιώσεις ποσοστά και έδρες".

Και φτάνοντας στο "σήμερα", διατύπωσε την πεποίθησή του ότι στις 21 Μαΐου η κάλπη θα τη δικαιώσει: "Το 2019 τερμάτισε δεύτερη, μετά από ένα ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, τον Βασίλη Κεγκέρογλου, αλλά ήρθε η ώρα που θα τερματίσει πρώτη!" - είπε ανεβάζοντας τους τόνους ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News