Κούλες: Μπαίνει τέλος στο “ράβε-ξήλωνε”

Παραπολιτικά
Κούλες: Μπαίνει τέλος στο “ράβε-ξήλωνε”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευελπιστούν να μπει ένα τέλος στο... “ράβε-ξήλωνε” στον ασφαλτοτάπητα, ο οποίος κατάντησε “σίριαλ” στον βόρειο λιμενοβραχίονα, καθώς αρκετές φορές περιπατητές αντίκριζαν τις απαράδεκτες εικόνες με τον διαλυμένο τάπητα, στο ύψος του Κούλε, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών

Μετά από μεγάλες καθυστερήσεις, ξεκίνησε το μεγάλο έργο θωράκισης του λιμανιού Ηρακλείου και του φρουρίου Κούλε από τον έντονο κυματισμό, έργο που περιλαμβάνει την τοποθέτηση ογκόλιθων λίγα μέτρα από την ακτή και σε βάθος 40 μέτρων. Γερανός προχωρά στις αναγκαίες προεργασίες, ενώ τις επόμενες ημέρες οι μεγάλοι ογκόλιθοι θα μεταφέρονται με πλωτή εξέδρα, με στόχο την αποφυγή εικόνων ταλαιπωρίας εν μέσω της τουριστικής σεζόν. Με την υλοποίηση του έργου, το μνημείο θα προστατευτεί από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ενώ διερχόμενοι πολίτες και τουρίστες δε θα κινδυνεύουν από τον μεγάλο κυματισμό.

Επιπλέον, στελέχη του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου ευελπιστούν να μπει ένα τέλος στο... “ράβε-ξήλωνε” στον ασφαλτοτάπητα, ο οποίος κατάντησε “σίριαλ” στον βόρειο λιμενοβραχίονα, καθώς αρκετές φορές περιπατητές αντίκριζαν τις απαράδεκτες εικόνες με τον διαλυμένο τάπητα, στο ύψος του Κούλε, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News