«Νίκος Καζαντζάκης»: Πάνε για δουλειά και βρίσκουν κλήσεις με 40ευρα!

Παραπολιτικά
«Νίκος Καζαντζάκης»: Πάνε για δουλειά και βρίσκουν κλήσεις με 40ευρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα “ραβασάκια” κατά μήκος του δρόμου φωτογραφίζουν το... σαρωτικό πέρασμα των αρμόδιων Αρχών πέριξ του αεροδρομίου, σε μια προσπάθεια να βάλουν μια τάξη, ώστε η περιοχή να μη θυμίζει... ξέφραγο αμπέλι

“Πυρ και μανία” είναι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο Ηρακλείου “Ν. Καζαντζάκης”, καθώς από τη μια αδυνατούν να εξασφαλίσουν μια νόμιμη θέση στάθμευσης για τα οχήματά τους, και από την άλλη βρίσκονται αντιμέτωποι με κλήσεις για παράνομη στάθμευση, ύψους 40 ευρώ.

Τα “ραβασάκια” κατά μήκος του δρόμου φωτογραφίζουν το... σαρωτικό πέρασμα των αρμόδιων Αρχών πέριξ του αεροδρομίου, σε μια προσπάθεια να βάλουν μια τάξη, ώστε η περιοχή να μη θυμίζει... ξέφραγο αμπέλι.

«Το κακό έχει παραγίνει», υποστηρίζουν εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο, καθώς οι μισθοί τους... εξανεμίζονται στις κλήσεις, οι οποίες πέφτουν “βροχή”.

Και όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που δεν έχει ανοίξει ακόμα ο νέος χώρος που διαμορφώθηκε απέναντι από τη ΣΕΑΠ για τη στάθμευση τουριστικών λεωφορείων αλλά και οχημάτων των εργαζομένων, με συνέπεια οι τελευταίοι να βρίσκονται σε απόγνωση και σε οικονομικό αδιέξοδο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News