Υποψήφιος στα Δωδεκάνησα διαφημίζει τον εαυτό του με ποτηράκια... ΠΑΣΟΚ

Παραπολιτικά
Υποψήφιος στα Δωδεκάνησα διαφημίζει τον εαυτό του με ποτηράκια... ΠΑΣΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ποτηράκια, αναπτήρες και στυλό, η φωτογραφία και το όνομα του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα, Παναγιώτη Κουνάκη

Με έναν ευφάνταστο τρόπο αποφάσισε να διαφημίσει τον εαυτό του ένας υποψήφιος βουλευτής ενόψει των εθνικών εκλογών. Πρόκειται για τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα, Παναγιώτη Κουνάκη.

Ειδικότερα, ο 44χρονος υποψήφιος επιθυμεί να κερδίσει την ψήφο των πολιτών μέσα από χάρτινα ποτήρια μιας χρήσης για τον καφέ τα οποία απεικονίζουν τον ίδιο αλλά και τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ, ενώ μοιράζονται και αναπτήρες με το όνομά του αλλά και στυλό.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ εκτός από την προσωπική επαφή στις επισκέψεις στα νησιά των Δωδεκανήσων, έγινε viral στα social media για τα ποτήρια... Κουνάκη, ώστε να τον θυμούνται οι ψηφοφόροι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα vimatisko.gr, o Παναγιώτης Κουνάκης έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του συλλόγου καταστηματαρχών Παλιάς Πόλης Ρόδου, σύμβουλος στο Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, εντεταλμένος σύμβουλος επιχειρηματικότητας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου και μέλος διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Κολοσσός. Από το 2020 διδάσκει Τεχνικές Πωλήσεων και Εξυπηρέτηση Πελατών στην ΑΝΚΟ Ρόδου.

Σπούδασε μαθηματικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι απόφοιτος του University of Sheffield στο τμήμα Management, έχοντας κάνει εκεί την διπλωματική του. Από το 2008 είναι ιδιοκτήτης και διευθυντής πωλήσεων στην αλυσίδα κοσμηματοπωλείων Kounakis Jewels and Watches, μια οικογενειακή επιχείρηση στην πόλη της Ρόδου.

Είναι η πρώτη φορά που κατέρχεται στον πολιτικό στίβο, με τον λόγο του να χαρακτηρίζεται ως συγκροτημένος, ουσιαστικός και τεκμηριωμένος. Διακρίνεται για τις ξεκάθαρες θέσεις και απόψεις, ενώ εστιάζει σε θέματα και προβλήματα που απασχολούν τα Δωδεκάνησα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News