«Ντιμπέι ρε, ντιμπέι»: Νέο βίντεο στο TikTok του Κυριάκου Μητσοτάκη για την τηλεμαχία

Παραπολιτικά
«Ντιμπέι ρε, ντιμπέι»: Νέο βίντεο στο TikTok του Κυριάκου Μητσοτάκη για την τηλεμαχία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο βίντεο εμφανίζονται διάφορα στιγμιότυπα από την προετοιμασία του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ντιμπέιτ και μάλιστα φαίνεται να λέει προς την κάμερα «Ντιμπέι ρε, ντιμπέι» με χαρακτηριστικό τρόπο

«Για όσους προτιμήσατε να δείτε μπάλα και όχι το debate, ως ένα βαθμό σας καταλαβαίνω... Λίγες σκέψεις για τα δικά μου συμπεράσματα», λέει στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Tik Tok ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω του οποίου έδωσε στη δημοσιότητα αδημοσίευτα backstage πλάνα από την τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών.

«Προσωπικά, προσπάθησα καταρχάς να απαντώ στις ερωτήσεις που μου γινόντουσαν, διότι είδα διάφορους αρχηγούς που πετούσαν την μπάλα στην κερκίδα και βέβαια πρωτίστως να μιλήσω για το μέλλον και όχι τόσο για το παρελθόν», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το debate των πολιτικών αρχηγών που πραγματοποιήθηκε χθες (10.5.2023) ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

«Αυτό το οποίο θέλετε να ακούσετε από εμάς είναι τι θέλουμε να κάνουμε στην Ελλάδα τα επόμενα 4 χρόνια, πώς θα δημιουργήσουμε δουλειές, πώς θα αυξήσουμε τα εισοδήματα, πώς θα έχουμε μία καλύτερη υγεία, μία πιο ισχυρή πατρίδα. Για αυτά επιχείρησα να μιλήσω στον περιορισμένο χρόνο που είχα στη διάθεσή μου», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε το βίντεο στο Tik Tok του Κυριάκου Μητσοτάκη από το debate:

Αργότερα στο βίντεο εμφανίζονται διάφορα στιγμιότυπα από την προετοιμασία του Κυριάκου Μητσοτάκη και μάλιστα φαίνεται να λέει προς την κάμερα «Ντιμπέι ρε, ντιμπέι» με χαρακτηριστικό τρόπο. Το βίντεο κλείνει με τον ίδιο να λέει «καλή ξεκούραση, από αύριο πάλι στον δρόμο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News