Eκλογές 2023: Ο Μητσοτάκης είπε τον Τσακαλώτο «μαρξιστή» και εκείνος τον... τρόλαρε επικά

Παραπολιτικά
Eκλογές 2023: Ο Μητσοτάκης είπε τον Τσακαλώτο «μαρξιστή» και εκείνος τον... τρόλαρε επικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η καλύβα με τη μαύρη γάτα, τα δεκάδες βότανα και η σκούπα Nimbus 2000 που οργώνει την Αθήνα το βράδυ!

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σημερινή του συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στον πρώην υπουργό Οικονομικών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος «δεν έχει κρύψει» ότι είναι «μαρξιστής οικονομολόγος».

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών επί ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισε να του απαντήσει μέσω Facebook με το αγγλοσαξονικό χιούμορ που τον διακρίνει: «Όχι μόνο είμαι μαρξιστής αλλά ζω σε μια καλύβα με μαύρη γάτα, δεκάδες βότανα και μια σκούπα (Nimbus 2000) που οργώνω την Αθήνα το βράδυ», έγραψε και πρόσθεσε σε παρένθεση: «Φαντάζομαι θα το γνωρίζει ήδη μέσω predator».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη σημερινή συνέντευξή του, ανέφερε: «Σκεφτόμουν και για τον κ. Τσακαλώτο -και το συνδέω αυτό με την κουβέντα του κ. Τσίπρα, "δώστε μου την ευκαιρία να κυβερνήσω", λέει, "για πρώτη φορά χωρίς μνημόνια". Μήπως χωρίς μνημόνια πάνε και ξανακάνουν τα ίδια; Διότι ο κ. Τσακαλώτος τουλάχιστον μέσα στο μνημόνιο είχε ένα πλαίσιο, δεν μπορούσε να κάνει αυτά τα οποία πίστευε. Τώρα μας λέει τι ακριβώς θέλει να κάνει. Άρα, εκτός μνημονίων πια, φοβάμαι θα ήταν πολύ-πολύ πιο επικίνδυνοι. Διότι είναι άνθρωποι οι οποίοι… Ο κ. Τσακαλώτος δεν έχει κρύψει, ο άνθρωπος είναι μαρξιστής οικονομολόγος».

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, που είχε την τιμητική του χθες καθώς η Νέα Δημοκρατία αναφέρθηκε στα τοπικά νομίσματα των «53+» του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω, λέγοντας απλά και ξεκάθαρα: «Οι μόνοι που διακινδύνευσαν την παραμονή της χώρας στο ευρώ είναι αυτοί που την χρεοκόπησαν, την έβαλαν στα μνημόνια και μετά την άφησαν με άδεια ταμεία. Όχι εμείς που την βγάλαμε και αφήσαμε και 37 δις ευρώ. Νισαφι πια…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News