Φραγκίσκος Παρασύρης: Συνεχίζει τις επαφές και τις συναντήσεις «δυνατά για την αλλαγή» σε όλο τον νομό (pics)

Κρήτη
Φραγκίσκος Παρασύρης: Συνεχίζει τις επαφές και τις συναντήσεις «δυνατά για την αλλαγή» σε όλο τον νομό (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στο μειωμένο γεωργικό εισόδημα που καθημερινά συμπιέζεται από το κόστος παραγωγής έρχεται να προστεθεί και ορατός πλέον κίνδυνος απώλειας των επιδοτήσεων», ανέφερε ο κ. Παρασύρης

Συνεχίζει καθημερινά τις επαφές και συναντήσεις με πολίτες και φορείς της ενδοχώρας και της πόλης του Ηρακλείου ο Φραγκίσκος Παρασύρης, υπ. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Το σαββατοκύριακο ως τελευταίος σταθμός της περιοδείας ήταν οι Μοίρες, όπου σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στο Ηράκλειο από τον γραμματέα της Νομαρχιακής Λάμπρο Αντωνόπουλο και με κεντρικό ομιλητή τον Γιώργο Παπανδρέου. Από τις Μοίρες σε δηλώσεις του ο Φραγκίσκος Παρασύρης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο θα καταστεί ο κρίσιμος παράγοντας για τη διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού στη χώρα.

Νωρίτερα, συναντώντας φορείς και πολίτες σε χωριά του Νομού συνέχισε την ενημέρωση για τις θέσεις και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ, εξειδικεύοντας τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης για τον πρωτογενή τομέα. Αναφερόμενος στη «Νέα ΚΑΠ» τόνισε πως «κανείς από την κυβέρνηση δεν απαντάει ξεκάθαρα στον Έλληνα αγρότη: πότε θα ολοκληρωθεί η διαμόρφωση του θεσμικού πλαισίου που είναι βασική προϋπόθεση για την εφαρμογή της “νέας ΚΑΠ”; Θα υπάρξει διαβούλευση πριν τη δημοσιοποίησή του; Ποιες είναι οι προϋποθέσεις εφαρμογής των οικολογικών σχημάτων; Πώς θα πραγματοποιηθεί ο έλεγχος των γεωργικών εκμεταλλεύσεων; Πότε θα εφαρμοστεί ο θεσμός του Γεωργικού Συμβούλου; Οι καθυστερήσεις οφείλονται στην ανικανότητα της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ ή μήπως στην προσπάθεια απόκρυψης της μείωσης των αγροτικών επιδοτήσεων; Σε κάθε περίπτωση, στο μειωμένο γεωργικό εισόδημα που καθημερινά συμπιέζεται από το κόστος παραγωγής έρχεται να προστεθεί και ορατός πλέον κίνδυνος απώλειας των επιδοτήσεων».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News