Δίπλα στις γυναίκες του Ηρακλείου...

Παραπολιτικά
Δίπλα στις γυναίκες του Ηρακλείου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οι γυναίκες είναι σήμερα πανταχού παρούσες. Στην εργασία, στην οικογένεια, στο σπίτι... Είμαστε δίπλα τους, με έργα», είπε ο υποψήφιος βουλευτής

Μία συνάντηση με έντονο γυναικείο χρώμα πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό στέκι της πόλης του Ηρακλείου, όπου γυναικεία σωματεία είχαν φιλοξενούμενο τον Κωνσταντίνο Β. Κεφαλογιάννη και συζήτησαν μαζί του για τα θέματα που τους απασχολούν.

Ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, αφού ευχαρίστησε όλες τις παρευρισκόμενες για την πολύ τιμητική πρόσκληση, τόνισε: «Είμαι σήμερα εδώ για να αποδώσω την οφειλόμενη τιμή σε όλες εσάς τις γυναίκες που στηρίζετε την ελληνική κοινωνία. Όλες εσείς, οι μανάδες, οι γιαγιάδες, οι κόρες, οι σύζυγοι, οι αδελφές, που καθημερινά αγωνίζεστε, δίνετε μάχες και ανταποκρίνεστε με επιτυχία σε όλα».

Ο κ. Κεφαλογιάννης αναφέρθηκε στον θεσμό “panic button”, στις δομές για τις κακοποιημένες γυναίκες, το πρόγραμμα “Φώφη Γεννηματά” για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, το πρόγραμμα “Νταντάδες της Γειτονιάς” και την επέκταση του ολοήμερου σχολείου για τη στήριξη των εργαζόμενων γονέων.

«Οι γυναίκες είναι σήμερα πανταχού παρούσες. Στην εργασία, στην οικογένεια, στο σπίτι... Είμαστε δίπλα τους, με έργα», είπε ο υποψήφιος βουλευτής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News