Τι απάντησε ο Καλαντζάκης για το ISO στο ΠΑΓΝΗ

Παραπολιτικά
Τι απάντησε ο Καλαντζάκης για το ISO στο ΠΑΓΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απάντηση στο σχόλιο του περασμένου Σαββάτου στο οποίο αναφερόταν σε σύμβαση συμβουλευτικών υπηρεσιών για την πιστοποίηση της Καρδιολογικής Κλινικής κατά ISO απέστειλε ο πρώην ΔΥΠΕάρχης Γιάννης Καλαντζάκης αναφορά στο όνομα του οποίου γινόταν

Στην απαντητική του επιστολή ο κ. Καλαντζάκης αναφέρει ότι δεν είναι μέτοχος ούτε υπάλληλος της εταιρείας αλλά εξωτερικός συνεργάτης. Συγκεκριμένα ο κ. Καλαντζάκης αναφέρει: «Αξιότιμε κύριε Διευθυντά,

Έλαβα γνώση του ανυπόγραφου άρθρου: ΠΑΓΝΗ: Αχ αυτή η γυναίκα του Καίσαρα… - Παραπολιτικά - Νέα Κρήτη (neakriti.gr) που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα σας και αναφέρει το όνομά μου. Δυστυχώς, το άρθρο δεν αντανακλά την πραγματικότητα και έχει δημιουργήσει παραπλανητικές εντυπώσεις.

Στο ανυπόγραφο αυτό άρθρο δηλώνεται ότι επηρεάζω την απόφαση για την ανάληψη συγκεκριμένου δημοσίου έργου στο ΠΑΓΝΗ, πράγμα που είναι εντελώς ψευδές. Πρέπει να υπογραμμίσω ότι δεν έχω καμία σχέση με την ανάληψη δημοσίου έργου στο ΠΑΓΝΗ, ούτε είχα ποτέ κάποια σχέση με αυτό.

Το άρθρο δηλώνει ότι μετέχω σε μια εταιρεία, η οποία κερδίσει ένα δημόσιο έργο με απευθείας ανάθεση. Αυτό είναι εντελώς ψευδές. Δεν είμαι μέτοχος στην εταιρεία, ούτε συνδέομαι με υπαλληλική σχέση με αυτήν. Είμαι εξωτερικός συνεργάτης της σε έργα Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (όπως και διαβάσατε σχετικά στην ιστοσελίδα της εταιρείας), αλλά και Βιώσιμης Ανάπτυξης εταιρειών, αποκλειστικά στον ιδιωτικό τομέα.

Ως επιχειρηματίας, έχω διεκδικήσει και κερδίσει δημόσια έργα με σεβασμό στη διαδικασία και στους όρους του ανοικτού διαγωνισμού. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπονοείται ότι έχω παρακάμψει τους κανόνες ή ότι έχω κερδίσει ένα δημόσιο έργο χρησιμοποιώντας κομματική ιδιότητα. Συνεπώς σας ζητώ να αναθεωρήσετε τα γραφόμενα στο άρθρο σε ό,τι με αφορά και να δημοσιεύσετε την απάντησή μου η οποία αποκαθιστά την αλήθεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News