Δίπλα στους εκπαιδευτικούς ο Μάξιμος Σενετάκης

Παραπολιτικά
Δίπλα στους εκπαιδευτικούς ο Μάξιμος Σενετάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζητήματα αναβάθμισης υποδομών και ενίσχυσης της εκπαιδευτικής διαδικασίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου και εργαζόμενους της υπηρεσίας

Η επίλυση θεμάτων που αφορούσαν μεταξύ άλλων τη στελέχωση σχολείων του Περιφερειακής Ενότητας, απασχόλησαν τον Υποψήφιο Βουλευτή από την έναρξη της κοινοβουλευτικής του θητείας. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που μέσα από παρεμβάσεις του Μάξιμου προς το Υπουργείο Παιδείας δόθηκαν λύσεις, κάτι το οποίο αναγνωρίζεται από το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Κατ' επέκταση το κλίμα το οποίο κυριάρχησε στις συναντήσεις που πραγματοποίησε στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας ήταν άκρως θετικό με τους εκπαιδευτικούς να εύχονται στον Μάξιμο δύναμη και καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Μ. Σενετάκης στο Τελωνείο Ηρακλείου

Την ίδια ώρα στο μέρος που χτυπά η καρδιά της οικονομίας του τόπου, στο Τελωνείο Ηρακλείου, βρέθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ, Μάξιμος Σενετάκης, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη Διεύθυνση της υπηρεσίας αλλά και εκπροσώπους εργαζομένων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάξιμος βρέθηκε στην υπηρεσία προκειμένου να ενημερωθεί για προβλήματα, αλλά και για τις ανησυχίες των συνδικαλιστών.

Το κλίμα ήταν θετικό με τους εργαζόμενους να ανοίγουν τα γραφεία τους για να τον υποδεχθούν. Επιβεβαιώθηκε μάλιστα αυτό το οποίο συμβαίνει σ' όλες τις περιοδείες του στο Ηράκλειο. Όλοι είχαν ένα καλό λόγο να πουν για έναν πολιτικό που έχει μάθει να δίνει λύσεις.

Στήριξη & χαμόγελα από την ενδοχώρα για τον Μ. Σενετάκη

Παράλληλα, θερμή υποδοχή επεφύλασσαν οι κάτοικοι περιοχών της ενδοχώρας του Ηρακλείου στον Υποψήφιο Βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Μάξιμο Σενετάκη, ο οποίος συνάντησε φίλους και γνωστούς σε Ανώπολη, Καινούργιο χωριό, Γάλιπε, Γαλίφα, Σμάρι και Ελιά. Πρόκειται για μία από τις πολλές «παρουσίες» του Μάξιμου στις παραπάνω περιοχές, καθώς από την πρώτη ημέρα της θητείας του έχει επιλέξει να περνά χρόνο και να συζητά για θέματα πολιτικά και μη.

Άλλωστε όπως έχει πολλάκις πει, «αξία έχει ο άνθρωπος», γι' αυτό και έχει καταφέρει να γνωρίσει προσωπικά τους κατοίκους και να δημιουργήσει μία σχέση εμπιστοσύνης.

Ο Μάξιμος δεν επισκέπτεται την ενδοχώρα μόνο προεκλογικά. Αντ' αυτού βρίσκει πάντα χρόνο για ουσιώδεις συζητήσεις και συναντήσεις με ανθρώπους  της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και τους πρωτογενούς τομέα. Ο Σενετάκης έχει τιμήσει το λόγο του και αυτό του το αναγνωρίζουμε, τονίζουν στην ενδοχώρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News