"Στρατιωτάκια" δικηγόροι του υποψηφίου

Παραπολιτικά
"Στρατιωτάκια" δικηγόροι του υποψηφίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελικά δεν υπάρχει σωτηρία όσο υπάρχουν αυτοί οι αναχρονιστές πολιτικοί, που μας θυμίζουν κακές εποχές πόλωσης και “μαχαιρωμάτων”.

Φοβούνται και να μιλήσουν και γίνονται και δικηγόροι, όταν άλλοι υποψήφιοι αντίπαλων κομμάτων τού κάνουν κριτική. Ναι, ο κομματάρχης μάλλον έχει θέσει τις “κόκκινες γραμμές” του και ορισμένα “στρατιωτάκια” τις ακολουθούν πιστά. Αντί λοιπόν να σιωπάς όταν του τα χώνουν, εσύ τον υπερασπίζεσαι για να μην μπεις μάλλον στη “μαύρη” λίστα του. Αλήθεια, στην παράταξή του γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί; Αν αυτό είναι διάλογος και κατάθεση απόψεων, τι να πούμε!

Λοιπόν, για να κλείνουμε το θέμα, ο καθένας που εκφράζεται δημοσίως είναι και υπεύθυνος των λόγων του. Όταν μάλιστα είσαι και πολιτικός, πρέπει να γνωρίζεις από κριτική. Θα μου πεις, ο κομματάρχης από το χρονοντούλαπο της πολιτικής έχει μάθει να ακούει τους αυλοκόλακές του και αυτό είναι και το κριτήριο της δυναμικής του. Πέρα, λοιπόν, από τις φωτογραφίες και τα χαμόγελα, μαθαίνουμε ότι κάνει επισημάνσεις και σε άλλους που ανήκουν και στην ίδια παράταξη. Τελικά δεν υπάρχει σωτηρία όσο υπάρχουν αυτοί οι αναχρονιστές πολιτικοί, που μας θυμίζουν κακές εποχές πόλωσης και “μαχαιρωμάτων”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News