Περιοδεία στην ενδοχώρα του Ηρακλείου από την Γωγώ Μηλάκη

Παραπολιτικά
Περιοδεία στην ενδοχώρα του Ηρακλείου από την Γωγώ Μηλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υποψήφια βουλευτής του νομού Ηρακλείου με τη Ν.Δ. Γεωργία (Γωγώ) Μηλάκη επισκέφτηκε την περασμένη Τρίτη τα χωριά Κουνάβους, Καταλαγάρι, Πεζά, Άγιο Βασίλειο, Καλλονή, Χουδέτσι, Αγιές Παρασκιές, Αστρακούς, Μυρτιά και Σκαλάνι

Σε συνεχείς περιοδείες βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι υποψήφιοι βουλευτές λόγω της προεκλογικής περιόδου.

Η υποψήφια βουλευτής του νομού Ηρακλείου με τη Ν.Δ. Γεωργία (Γωγώ) Μηλάκη επισκέφτηκε την περασμένη Τρίτη τα χωριά Κουνάβους, Καταλαγάρι, Πεζά, Άγιο Βασίλειο, Καλλονή, Χουδέτσι, Αγιές Παρασκιές, Αστρακούς, Μυρτιά και Σκαλάνι. Κατά την επίσκεψή της είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους ντόπιους, να ακούσει τους προβληματισμούς τους και τα αιτήματά τους. Στη συνέχεια, επισκέφτηκε το οινοποιείο “Τιτάκης”, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την πορεία του κρητικού κρασιού!

Επίσης βρέθηκε στα χωριά Τσούτσουρα, Κερατόκαμπο, Άρβη, Δεμάτι, Φαβριανά, Άνω και Κάτω Καστελιανά και Σκινιά, με τους επαγγελματίες και τους κατοίκους των περιοχών αυτών να δηλώνουν την ικανοποίησή τους και την εγκάρδια στήριξή τους!

Την αγάπη του κόσμου εισέπραξε για άλλη μια φορά την ημέρα της Πρωτομαγιάς, όπου και επισκέφτηκε τα χωριά Δαμάστα, Έβδομο, Πατσίδες, Επισκοπή, Καινούργιο Χωριό, Γάλιπε και Γαλίφα.

Η κ. Μηλάκη πραγματοποίησε επίσκεψη σε Αρκαλοχώρι και Καστέλι, βρέθηκε και στο νέο διεθνές αεροδρόμιο Καστελίου, όπου συμμετείχε στη διευρυμένη σύσκεψη που έγινε από την Περιφέρεια Κρήτης, παρουσία αρμόδιων φορέων, προκειμένου να έχουν μια εικόνα σχετικά με το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής του. Εν συνεχεία, επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Καστελίου, ένα αγαπημένο Κέντρο Υγείας για την ίδια, καθώς σε αυτό έκανε το Αγροτικό της.

Αμέσως μετά, η κ. Μηλάκη πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο Αρκαλοχωρίου Μανόλη Φραγκάκη, με τον οποίο συζήτησε το θέμα του αεροδρομίου, αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της περιοχής, που επλήγησαν από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021. Τέλος, επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου, όπου συνομίλησε με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Τέλος, επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου, όπου συνομίλησε με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News