Παύλος Μπαριτάκης: «Η "ναυαρχίδα" του Τουρισμού, η Κρήτη έχει ανάγκες και χρειάζεται περαιτέρω στήριξη»

Παραπολιτικά
Παύλος Μπαριτάκης: «Η "ναυαρχίδα" του Τουρισμού, η Κρήτη έχει ανάγκες και χρειάζεται περαιτέρω στήριξη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως είπε ο κ. Μπαριτάκης, η Ανάληψη, η Χερσόνησος, η Σταλίδα, ο Μοχός κ.ά. είναι περιοχές στις οποίες η «καρδιά» του Τουρισμού «χτυπά» δυνατά

«Αδιαμφισβήτητα η Κρήτη είναι η "ναυαρχίδα" του Τουρισμού πανελλαδικά, αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους προορισμούς. Παρόλα αυτά, τα προβλήματα παραμένουν όπως και οι ανάγκες, για αυτό και η στήριξη του τουριστικού τομέα, είναι επιβεβλημένη».

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής κ. Παύλος Μπαριτάκης, στη διάρκεια των συναντήσεων του στα χωριά του Δήμου Χερσονήσου, τα οποία επισκέφθηκε.

Όπως είπε ο κ. Μπαριτάκης, η Ανάληψη, η Χερσόνησος, η Σταλίδα, ο Μοχός κ.ά. είναι περιοχές στις οποίες η «καρδιά» του Τουρισμού «χτυπά» δυνατά.

Στη διάρκεια των συνομιλιών του με επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και εργαζόμενους σε αυτόν, με ιδιοκτήτες και εργαζόμενους στα Ταξί της περιοχής, ο κ. Μπαριτάκης έγινε αποδέκτης των παραπόνων για τα προβλήματα και για τις ανάγκες που υπάρχουν, ακόμη και σήμερα, την ώρα που η νέα τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει.

Ο κ. Μπαριτάκης τόνισε στη διάρκεια των συζητήσεων, πως για το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής αποτελεί προτεραιότητα η στήριξη της  τουριστικής αγοράς με υποδομές, επενδύσεις, με στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων που είναι η κινητήρια δύναμη του Τουρισμού.

Παράλληλα στη διάρκεια των επαφών τέθηκαν επί τάπητος μια σειρά από καίρια ζητήματα όπως είναι:

- Η σύνδεση της περιοχής με το νέο ΒΟΑΚ.

- Η αντιπλημμυρική προστασία περιοχών του Δήμου.

- Η σύνδεση της περιοχής με το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι.

- Η χρηματοδότηση τεχνικών έργων που υλοποιεί ο Δήμος.

- Η ενίσχυση των επιχειρήσεων με ουσιαστικά μέτρα.

- Η κατοχύρωση και η προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων και των αμοιβών των εργαζομένων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News