Κοντά στους κατοίκους των χωριών του Δήμου Μινώα Πεδιάδας ο Παύλος Μπαριτάκης

Παραπολιτικά
Κοντά στους κατοίκους των χωριών του Δήμου Μινώα Πεδιάδας ο Παύλος Μπαριτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράλληλα τόνισε πως ένα τέτοιο έργο, όπως το διεθνές αεροδρόμιο Καστελίου, θα πρέπει να έχει ένα μέσο σταθερής τροχιάς, κάτι που ως σήμερα δεν προβλέπεται

Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής, να αφουγκραστεί τα προβλήματά τους και να συζητήσει μαζί τους προτάσεις για τη στήριξή τους. Ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., Παύλος Μπαριτάκης, βρέθηκε στα χωριά του δήμου Μινώα Πεδιάδας: Αποστόλοι, Καστέλι, Πολυθέα, Ξυδάς, Κασταμονίτσα και Σμάρι.

Ο κ. Μπαριτάκης διαπίστωσε ότι τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες είναι κοινά: Στην ατζέντα των συζητήσεων κυριαρχεί το θέμα της κατασκευής του νέου αεροδρομίου που αλλάζει τη φυσιογνωμία της περιοχής, αλλά και μια σειρά από άλλα θέματα, είτε σχετικά με το κολοσσιαίο αυτό έργο, όπως η ανάγκη για την οδική σύνδεση του αεροδρομίου με το Ηράκλειο, αλλά και τη νότια Κρήτη. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Μπαριτάκης στην ανάγκη κατασκευής ενός τούνελ μήκους 2,5 χλμ. περίπου από το Άγνος ως τις Ξεροκαμάρες, προκειμένου να αποφευχθεί η διατάραξη του περιβάλλοντος, ένα θέμα που “καίει” την τοπική κοινωνία.

Παράλληλα τόνισε πως ένα τέτοιο έργο, όπως το διεθνές αεροδρόμιο Καστελίου, θα πρέπει να έχει ένα μέσο σταθερής τροχιάς, κάτι που ως σήμερα δεν προβλέπεται. Ενώ στάθηκε στην ανάγκη της διασύνδεσης του αερολιμένα με το νότιο τμήμα της Κρήτης και ειδικότερα με τη Μεσαρά, το νότιο Ρέθυμνο, τη Βιάννο και την Ιεράπετρα, αλλά και στην αναβάθμιση του οδικού δικτύου από το Ηράκλειο ως το Αρκαλοχώρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News