Παραπολιτικά

Επίσημα υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Μανουράς - Τι αναφέρει δική του ανακοίνωση

Ο Γιάννης Μανουράς έκανε γνωστή την υποψηφιότητά του  στον ΣΥΡΙΖΑ και επίσημα πλέον με ανακοίνωση που εξέδωσε για την Εργατική Πρωτομαγιά και με φωτογραφία μαζί με στελέχη της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου και άλλους υποψηφίους του ψηφοδελτίου Ηρακλείου. To neakriti.gr είχε από την περασμένη Παρασκευή γνωστοποιήσει ότι η υποψηφιότητά του κλείδωσε

και πως θα ήταν ο 11ος του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο. Η ανακοίνωση Μανουρά για την εργατική Πρωτομαγιά ως υποψήφιος βουλευτής αναφέρει: "Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου, Γιάννης Μανουράς παρευρέθηκε στην εκδήλωση μνήμης και τιμής της Εργατικής Πρωτομαγιάς στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Ακολούθως με την λήξη της τελετής έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η πρώτη Μαΐου είναι ημέρα ορόσημο για τους αγώνες των εργαζομένων.

Αν οι αγώνες των εργατών στο Σικάγο του 1886 φαντάζουν σαν μακρινή ανάμνηση, η Ελλάδα του σήμερα έρχεται να μας προσγειώσει σε μία θλιβερή πραγματικότητα.

Ήδη το 2023, 57 συνάνθρωποι μας έχουν χάσει τη ζωή τους σε εργατικά ατυχήματα.

Η δράση μας εντός των εργασιακών χώρων και ο σεβασμός στον συνάνθρωπο μας αποτελεί προϋπόθεση για να προχωρήσουμε μπροστά σαν κοινωνία.

Ας αποτελέσουν οι διεκδικήσεις και τα ιδανικά των εργατών παράδειγμα για την καθημερινή μας πορεία και τον αγώνα μας για δικαιοσύνη παντού."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια