Έκλεισε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο με Γιάννη Μανουρά και Κατερίνα Τσουκαλά

Παραπολιτικά
Έκλεισε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο με Γιάννη Μανουρά και Κατερίνα Τσουκαλά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο υποψηφιότητες που σηματοδοτούν διεύρυνση και δυναμική για τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Αν μη τι άλλο θεωρούνται ονόματα της τελευταίας στιγμής και εκπλήξεις για τους περισσότερους! Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του neakriti.gr φαίνεται ότι στη διάρκεια της ημέρας έκλεισαν οι υποψηφιότητες για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο με το όνομα της Κατερίνας Τσουκαλά που είχε πολιτευτεί το 2019 με το ΜεΡΑ25 αλλά και ο Γιάννης Μανουράς που είχε κατέβει ως βαρύ πυροβολικό στις εκλογές με τη Ν.Δ τελευταία φορά αν δεν κάνουμε λάθος το 2009! Η μεγαλύτερη έκπληξη είναι αυτή του Γιάννη Μανουρά ο οποίος φέρεται να βολιδοσκοπείται εδώ και μέρες ενώ κατά τη διάρκεια της 28ης Απριλίου φαίνεται ότι έγιναν οι τελευταίες συνεννοήσεις και τηλεφωνήματα. Θεωρείται σημαντική μεταγραφή για το ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο αφενός γιατί ο Μανουράς υπήρξε δυναμικό στέλεχος σε προηγούμενες αναμετρήσεις της Ν.Δ με αρχηγό Καραμανλή.

Συνεπώς η μεταγραφή θεωρείται για τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ που «κλέβει» από την Ν.Δ στέλεχος ως ρελάνς καθώς πετυχαίνει τη διεύρυνση και αποστομώνει όσους μιλούσαν για ένδεια και έλλειψη διεισδυτικότητας. Ταυτόχρονα η υποψηφιότητα της Κατερίνας Τσουκαλά η οποία διεθνολόγος θεωρείται αρκετά σημαντική καθώς διεμβόλισε τον χώρο του ΜεΡΑ25. Στο Ηράκλειο ωστόσο εδώ και μήνες κάποιοι μιλούσαν για ενδεχόμενη υποψηφιότητα της Κατερίνας Τσουκαλά στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ από την εποχή που είχε εμφανιστεί στο συνέδριο του κόμματος πριν μερικούς μήνες και είχε μιλήσει από το βήμα.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr κλείνει το θέμα του ψηφοδελτίου όμως… ας περιμένουμε ως το Σάββατο και για επίσημη ενημέρωση από το κόμμα που λέγεται ότι θα γίνει. Κοντός ψαλμός αλληλούια… Τα γεγονότα θα επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες… Υπομονή λοιπόν!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News