Παραπολιτικά

Έκαναν υπερήφανο το Καστέλι δύο μαθήτριες και ένας μαθητής

«Οι μαθήτριες και ο μαθητής, μέλη της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας, με πλούσιο ταλέντο, με ισχυρή θέληση και με γνώμονα πάντα τους στόχους που είχαν βάλει αλλά και την επίπονη προετοιμασία καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, κατάφεραν να διακριθούν κατακτώντας το πρώτο και το δεύτερο μετάλλιο

Σημαντικές επιτυχίες για τους μαθητές του ΓΕ.Λ. Καστελίου, που διακρίθηκαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2023 του Taekwon-do ITF, που διοργανώθηκε στην πόλη Jesolo της Ιταλίας και όπου συμμετείχαν 760 αθλητές και αθλήτριες από 34 χώρες!

Σε ανακοίνωσή του το σχολείο συγχαίρει τους μαθητές:

«Οι μαθήτριες και ο μαθητής, μέλη της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας, με πλούσιο ταλέντο, με ισχυρή θέληση και με γνώμονα πάντα τους στόχους που είχαν βάλει αλλά και την επίπονη προετοιμασία καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, κατάφεραν να διακριθούν κατακτώντας το πρώτο και το δεύτερο μετάλλιο.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Η μαθήτρια του σχολείου μας Καλογεράκη Μαρία κατέκτησε την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) στο Sparring Youth Females 16-17 years 70+ Kg, καθώς και την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) στο Team Sparring 16-17 years.
  • Ο μαθητής Καλογεράκης Κωνσταντίνος κατέκτησε επίσης την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) στο Team Sparring 16-17 years.
  • Η μαθήτρια Δαμιανάκη Χαρίκλεια-Ραφαέλα κατέκτησε τη 2η θέση (ασημένιο μετάλλιο) στο Team Patterns 16-17 years I – III degree.

Οι επιτυχίες αυτές των μαθητών/τριών μας αποδεικνύουν περίτρανα ότι η σκληρή προπόνηση (σε σχεδόν καθημερινή βάση), η συνέπεια που επιδεικνύουν τόσο στον καθημερινό τους αγώνα στο σχολείο όσο και στις καθημερινές τους κοινωνικές συναναστροφές, η επιμονή και η αγωνιστικότητα ανταμείβονται».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια