Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο για τη Γεωργία (Γωγώ) Μηλάκη (pics)

Κρήτη
Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο για τη Γεωργία (Γωγώ) Μηλάκη (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλούσιο σε δραστηριότητες ήταν το Σαββατοκύριακο για την υποψήφια βουλευτή της ΝΔ για τον νομό Ηρακλείου, Γεωργία (Γωγώ) Μηλάκη

Στις 9 το πρωί του Σαββάτου 22 Απριλίου 2023 βρέθηκε στο πλευρό των παραγωγών του πρωτογενή τομέα της Μεσαράς συνοδεύοντας, κλιμάκιο της Γραμματείας Πρωτογενούς Παραγωγής της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία του Γραμματέα Ανδρέα Καρασαρίνη στελεχών του τομέα και υποψήφιων βουλευτών του Ηρακλείου. Συγκεκριμένα στις 9 το πρωί πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Ελαιοτριβείο - Τυποποιητήριο του Βαγγέλη Πρωτογεράκη και στο Δημοπρατήριο Φαιστού και κατόπιν στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Δήμου Φαιστού.

«Ο πρωτογενής τομέας θεωρείται ο πιο σημαντικός τομέας στην Κρήτη μαζί με τον τουρισμό. Ήρθαμε εδώ για να ακούσουμε τους παραγωγούς και να τους δώσουμε λύση. Η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει κάνει πάρα πολλά βήματα προκειμένου να ενισχύσει την αγροτική παραγωγή και θα εξακολουθεί και στο μέλλον να πράττει το ίδιο. Είμαστε όλοι εδώ για να βοηθήσουμε τους αγρότες, να ενισχύσουμε τις τοπικές με ανθρώπινο δυναμικό και κίνητρα ώστε να αυξηθεί περεταίρω η παραγωγή και να πετύχουμε μεγαλύτερη αποδοτικότητα της επιχειρηματικότητας στην Κρήτη», ανέφερε σε δήλωσή της λίγο μετά τις συναντήσεις με τους παραγωγούς, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ για τον νομό Ηρακλείου, Γεωργία (Γωγώ) Μηλάκη.

Στη συνέχεια, η κ. Μηλάκη παρευρέθηκε στα εγκαίνια του αρχαιολογικού Μουσείου Μεσαράς, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, τοπικών φορέων και παραγόντων της περιοχής.

«Τα εγκαίνια του αρχαιολογικού Μουσείο Μεσαράς, σηματοδοτούν ένα ακόμα βήμα για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής και της Κρήτης. Είμαστε χαρούμενοι που η επιστήμη, ο πολιτισμός και η τοπική κοινωνία, συμπράττουν για να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά και να αναδείξουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής με μια προσπάθεια κοινή για την Κρήτη», είπε η κ. Μηλάκη λίγο μετά την τελετή των εγκαινίων του Μουσείου Μεσαράς που ήρθε να αποτελέσει ένα μουσείο κόσμημα και πολιτιστικής αναφοράς της περιοχής.

Αργότερα το βράδυ, η κ. Μηλάκη μετέβη στα Χανιά όπου στο παλιό λιμάνι των Χανίων, πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για το ξεκίνημα της προεκλογικής μάχης.

Την Κυριακή το πρωί η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ για τον νομό Ηρακλείου, Γεωργία (Γωγώ) Μηλάκη, έδωσε το «παρών» στην υπεγράφη της σύμβασης για την κατασκευή του ενδιάμεσου τμήματος “Χερσόνησος-Νεάπολη” του νέου ΒΟΑΚ, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του υφυπουργού Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News