Οι… «τρεχάτοι» και οι παρατρεχάμενοι - Αλήθεια, ποιος ακολουθεί ποιον;

Παραπολιτικά
Οι… «τρεχάτοι» και οι παρατρεχάμενοι - Αλήθεια, ποιος ακολουθεί ποιον;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως λένε οι πληροφορίες μας εκείνοι του κάνουν τα χατίρια και καταλήγουν να «σέρνουν» τον γαλάζιο πρόεδρο σε επικοινωνιακά κόλπα του υφυπουργού

Τα αντανακλαστικά στην πολιτική πρέπει να είναι γρηγορά . Όχι για να τρέχεις αλλά για να προλαβαίνεις άλλους… τρεχάτους. Και μιας και η αθλητική δραστηριότητα φαίνεται να αρέσει ιδιαίτερα στον συντοπίτη υφυπουργό φαίνεται ότι ίδιος αρέσκεται να τρέχει με… παρατρεχάμενους.

Και άντε εδώ τοπικά τα καταφέρνει μια χαρά στο να έχει το κομβόι των παρατρεχάμενων καθώς οι ίδιοι το έχουν αποδεχτεί και τους αρκούν κάποιες «φώτο» με χαμόγελα δίπλα στον υφυπουργό.

Μάλιστα, ο υφυπουργός δείχνει ότι φροντίζει υποτίθεται ο ίδιος να φωτογραφηθούν οι παρατρεχάμενοι του με τον πρόεδρο για να έχει να εξαργυρώνει χάρες.

Αλλού είναι το άξιο απορίας … πώς έχει καταφέρει να μετατρέψει ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον του προέδρου, όπως ο Θανάσης Νέζης σε παρατρεχάμενους τους.

Όπως λένε οι πληροφορίες μας εκείνοι του κάνουν τα χατίρια και καταλήγουν να «σέρνουν» τον γαλάζιο πρόεδρο σε επικοινωνιακά κόλπα του υφυπουργού.

Γιατί να έρχεσαι Ηράκλειο για ένα τόσο σημαντικό έργο όπως είναι εκείνο του ΒΟΑΚ και να καταλήγεις στα Δύο Αοράκια για να βγάλει φωτογραφίες ο υφυπουργός αδικεί το ίδιο το έργο, την σπουδαιότητα του, τους υπόλοιπους υποψηφίους αλλά και τους κρητικούς συνολικά. Είναι να αναρωτιέται κανείς, ποιος ακολουθεί ποιον;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News