Σκληρό πρέσινγκ για να κατέβει υποψήφια στο Ηράκλειο

Παραπολιτικά
Σκληρό πρέσινγκ για να κατέβει υποψήφια στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τώρα, στη σκιά των εθνικών εκλογών, θεωρεί ότι οι διεργασίες του δε θα γίνουν αντιληπτές, μόνο που ορισμένοι από τους προσκεκλημένους του για υποψηφιότητα είναι λαλίστατοι

Μπορεί να βρισκόμαστε μια ανάσα προς τις εθνικές κάλπες, ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που τρέχουν από τώρα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, μιας και μάλλον ζορίζονται να βρουν υποψηφίους. Επίδοξος δήμαρχος στο Ηράκλειο σαρώνει τις συνοικίες και κάνει αβέρτα προτάσεις για να κλείσει συνδυασμό. Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινώσει υποψηφιότητα επίσημα, “μαρκάρει” στενά γνωστή κυρία με πλούσια δράση από το παρελθόν για να μπει στον συνδυασμό του.

Μάλιστα, το γεγονός ότι έχει βρεθεί στα Καμίνια τρεις φορές για να την πείσει δείχνει και το μεγάλο ζόρι που έχει, μιας και οι υποψήφιοι για το Ηράκλειο σε έναν συνδυασμό είναι... δύσκολος γρίφος. Να δείτε που στο τέλος θα μείνει εκτός νυμφώνος, μιας και μέχρι στιγμής, παρά τις προτάσεις που ρίχνει “βροχή”, τον έχουν στο... περίμενε.

Τώρα, στη σκιά των εθνικών εκλογών, θεωρεί ότι οι διεργασίες του δε θα γίνουν αντιληπτές, μόνο που ορισμένοι από τους προσκεκλημένους του για υποψηφιότητα είναι λαλίστατοι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News