Μετέτρεψαν σε χωματερή παράδρομο της Αχλάδας, δίπλα στον ΒΟΑΚ (pics)

Παραπολιτικά
Μετέτρεψαν σε χωματερή παράδρομο της Αχλάδας, δίπλα στον ΒΟΑΚ (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο συγκεκριμένος δρόμος έχει καταντήσει μια αυτοσχέδια χωματερή

Μπάζα και κάθε λογής απορρίμματα πετιούνται ανεξέλεγκτα δίπλα στον ΒΟΑΚ στην περιοχή της Αχλάδας, ενώ στο σημείο δημιουργείται σιγά-σιγά κι ένας πολύ επικίνδυνος παράδρομος.

Και όλα αυτά, σε μια από τις πιο τουριστικές περιοχές του Ηρακλείου. Το πρόβλημα με την ανεξέλεγκτη απόρριψη μπαζών και άλλων σκουπιδιών που αντιμετωπίζει η πόλη είναι διαχρονικό.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του neakriti.gr, ο συγκεκριμένος δρόμος έχει καταντήσει μια αυτοσχέδια χωματερή. Σακούλες με μπάζα αλλά και χαρτόνια, κλαδέματα και πλαστικά κάθε είδους βρίσκονται διάσπαρτα σε πολλά σημεία του παράδρομου. Απτόητοι οι επιτήδειοι, είτε έναντι μικρής αμοιβής αναλαμβάνουν να μεταφέρουν με αγροτικά ή μικρά φορτηγάκια ποσότητες μπαζών, για να τις απορρίψουν όπου τους βολέψει, ή ιδιώτες που μετά από ανακατασκευή κτίσματος πέταξαν τα μπάζα τους στο σημείο με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού ή δημιουργίας πιθανών εστιών ανάφλεξης, πέρα από τους κινδύνους που ελλοχεύουν για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον... Και το σημαντικότερο αγνοώντας την υφιστάμενη νομοθεσία και τους κανόνες για τη διαχείριση των οικοδομικών υλικών που προέρχονται από τις νέες κατασκευές, τις κατεδαφίσεις και τις εργασίες ανακαίνισης των κτιρίων.

Δείτε τις αποκαρδιωτικές εικόνες: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News