Μάξιμος Σενετάκης: «Η προοπτική που πανικοβάλλει κάποιους»

Παραπολιτικά
Μάξιμος Σενετάκης: «Η προοπτική που πανικοβάλλει κάποιους»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η συμβασιοποίηση του δεύτερου από τα τρία τμήματα του ΒΟΑΚ, μετά το τμήμα “Νεάπολη-Άγιος Νικόλαος”, κλείνει τον δρόμο στη μεμψιμοιρία», είπε ο κ. Σενετάκης

«Η πορεία της Κρήτης προς ένα καλύτερο αύριο είναι σταθερή! Η μιζέρια ορισμένων δε θα τη διακόψει». Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ν.Δ. Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης με αφορμή την εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του τμήματος “Χερσόνησος-Νεάπολη” του ΒΟΑΚ στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και τις επικρίσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως δήθεν «η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό».

«Η συμβασιοποίηση του δεύτερου από τα τρία τμήματα του ΒΟΑΚ, μετά το τμήμα “Νεάπολη-Άγιος Νικόλαος”, κλείνει τον δρόμο στη μεμψιμοιρία», είπε ο κ. Σενετάκης. «Η κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά πραγματοποιούν το όνειρο όλων των Κρητικών να αποκτήσουν έναν σύγχρονο αυτοκινητόδρομο. Η κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά βρήκαν τον τρόπο και τα χρήματα για να μετατρέψουν μία “μολυβιά” στον χάρτη σε πραγματικό έργο. Ό,τι και αν λένε ορισμένοι, όσο και αν τους ενοχλεί, η ουσία είναι μια: Η κυβέρνηση της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεμπλόκαρε το έργο. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεκίνησε να το υλοποιεί.

Μία αυτοδύναμη κυβέρνηση της Ν.Δ. θα το υλοποιήσει. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός θα το εγκαινιάσει». Και ο κ. Σενετάκης κατέληξε: «Αυτή, πράγματι, είναι η προοπτική που πανικοβάλλει κάποιους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News