Αναταράξεις και καραμπόλες...

Παραπολιτικά
Αναταράξεις και καραμπόλες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης, οι βουλευτές με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από τους συνδυασμούς της Ελληνικής Λύσης, αφήνοντας αιχμές

Αναταραχή στην Ελληνική Λύση μετά και την αποχώρηση από τους συνδυασμούς του κόμματος δύο βουλευτών της Αναστασίας-Αικατερίνης Αλεξοπούλου και του Αντώνη Μυλωνάκη. Η αποχώρησή τους ανακοινώθηκε μετά την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος, στην οποία ο πρόεδρος Κυριάκος Βελόπουλος αποφάσισε να παραπέμψει το θέμα των δύο βουλευτών, οι οποίοι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εφέροντο να συζητούν με τη Ν.Δ. Η Επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε «οι φερόμενοι ως “συνομιλητές” της Ν.Δ. θα κατέλθουν ως υποψήφιοι σε άλλες εκλογικές περιφέρειες και, σε δεύτερο χρόνο αναλόγως και της συμπεριφοράς τους, θα μπορούσαν να κατέλθουν ως υποψήφιοι στην εκλογική περιφέρεια της προτίμησής τους».

Μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης, οι βουλευτές με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από τους συνδυασμούς της Ελληνικής Λύσης, αφήνοντας αιχμές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News