Βασίλης Σμπώκος: «Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει λύση τα αδιέξοδα των αντικοινωνικών πολιτικών της ΝΔ»

Κρήτη
Βασίλης Σμπώκος: «Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει λύση τα αδιέξοδα των αντικοινωνικών πολιτικών της ΝΔ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το διήμερο 21-22 Απριλίου επισκέφτηκε τα χωριά Ποτάμιες, Ασκοί, Αβδο, Γωνιές, Κερά, Κράσι, Μοχό του δήμου Χερσονήσου και τα χωριά Ρουκάνι, Γαλένι, Καλού, Κυπαρίσσι, Βενεράτο, Αυγενική, Κεράσα, Σίβα, Δαφνές του Δήμου Ηρακλείου

Από το Δήμο Μαλεβιζίου και τα χωριά Δαμάστα, Μάραθος, Αστυράκι, Αηδονοχώρι, Καμαριώτης, Γωνιές, Μονή, Τύλισσος της Δημοτικής Ενότητας Τυλίσσου ξεκίνησε στις 18 Απριλίου την προεκλογική του περιοδεία ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Βασίλης Σμπώκος.

Το διήμερο 21-22 Απριλίου επισκέφτηκε τα χωριά Ποτάμιες, Ασκοί, Αβδο, Γωνιές, Κερά, Κράσι, Μοχό του δήμου Χερσονήσου και τα χωριά Ρουκάνι, Γαλένι, Καλού, Κυπαρίσσι, Βενεράτο, Αυγενική, Κεράσα, Σίβα, Δαφνές του Δήμου Ηρακλείου. Στις επαφές και στις συζητήσεις με τους κατοίκους παρουσίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και προσπάθησε να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα του τέθηκαν.

«Ο προβληματισμός και η αγωνία για το αύριο είναι έκδηλη στο πρόσωπο και στην έκφραση των ανθρώπων. Οι αντιαγροτικές πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχουν αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους. Η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και η νίκη του στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα φέρει την Πολιτική Αλλαγή στον Τόπο μας με την σύσταση  της Δημοκρατικής Προοδευτικής κυβέρνησης της Αριστεράς και θα δώσει λύση στα αδιέξοδα των αντικοινωνικών πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News