Σπύρος Δανέλης: Αυτός είναι ο 1ος επιλαχών στη θέση του Αλέξη Γεωργούλη

Ελλάδα
Σπύρος Δανέλης: Αυτός είναι ο 1ος επιλαχών στη θέση του Αλέξη Γεωργούλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πόπη Τσαπανίδου, τον κάλεσε σήμερα και επίσημα να παραδώσει την έδρα του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο κόμμα με το οποίο εκλέχτηκε

Στη δίνη των αποκαλύψεων για τον Αλέξη Γεωργιούλη και μετά την αποπομπή του από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πόπη Τσαπανίδου, τον κάλεσε σήμερα και επίσημα να παραδώσει την έδρα του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο κόμμα με το οποίο εκλέχτηκε.

Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα προβεί σε μία τέτοια κίνηση ο Αλέξης Γεωργούλης, υπό το βάρος των δικαστικών περιπετειών, όταν για την άρση της ασυλίας του θα χρειαστεί το συντομότερο ένα με δύο μήνες.

Πολύ περισσότερο που μετά την αποπομπή του από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΖΑ και τον ΣΥΡΙΖΑ έπαψε να υφίσταται οποιαδήποτε σχέση του με τον πολιτικό χώρο.

Παρόλα αυτά αν ο Αλέξης Γεωργούλης, σε μία κίνηση «καλής θέλησης» που θα θέλει ενδεχομένως να δείξει ότι το βάρος των κατηγοριών δεν του αναλογεί, παραδόσει την έδρα του στον ΣΥΡΙΖΑ, τότε αυτός που καλείται να καταλάβει ως πρώτος επιλαχών είναι ο άλλοτε ευρωβουλευτής και Ηρακλειώτης, Σπύρος Δανέλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News