Στην Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Έρχεται σε Ρέθυμνο και Χανιά

Παραπολιτικά
Στην Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Έρχεται σε Ρέθυμνο και Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλά ενημερωμένες πηγές μιλούν για διήμερο εμφανίσεων του πρωθυπουργού στα Χανιά και το Ρέθυμνο το προσεχές σαββατοκύριακο - Με ανοιχτή ομιλία στην πλατεία Κατεχακη το βράδυ του Σαββάτου αναμένεται να κηρύξει την έναρξη της προεκλογικής περιόδου

Με ανοιχτή ομιλία στην πλατεία Κατεχακη το βράδυ του Σαββάτου αναμένεται να κηρύξει την έναρξη της προεκλογικής περιόδου ο Κυρικάκος Μητσοτάκης. Θα προηγηθεί το πρωί της ίδιας μέρας επίσκεψη στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου προκειμένου να ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών.

Η κάθοδος του πρωθυπουργού στην Κρήτη αμέσως μετά την επίσκεψή του στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ζητήσει τη διάλυση της Βουλής επισήμως δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, ωστόσο καλά ενημερωμένες πηγές μιλούν για διήμερο εμφανίσεων στα Χανιά και στο Ρέθυμνο το προσεχές σαββατοκύριακο.

Η επιλογή των Χανίων σαφώς και δεν είναι τυχαία, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία, που αναμένεται να πραγματοποιήσει στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” στο παλιό λιμάνι το βράδυ του Σαββάτου, θα θέσει τον μεγάλο στόχο - προσωπικό και κομματικό - για νίκη της Νέας Δημοκρατίας στο “κάστρο των Χανίων”, επιτυγχάνοντας να είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Για την Ιστορία, στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου του 2019, πρώτη δύναμη στα Χανιά ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ με 37,35% και ακολουθούσε η Ν.Δ. με 34,05%. Ακόμα πιο πίσω στον χρόνο, το 2015, η δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά ήταν εντυπωσιακή με το 41,67%, που έλαβε στις εκλογές, έναντι 19,40% της Νέας Δημοκρατίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News