Επίσκεψη Γιώργου Επιτροπάκη στο Αρκαλοχώρι

Παραπολιτικά
Επίσκεψη Γιώργου Επιτροπάκη στο Αρκαλοχώρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του, ο υποψήφιος βουλευτής, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα μέτα τον καταστροφικό σεισμό.

Επίσκεψη πραγματοποίησε στο Αρκαλοχώρι ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Επιτροπάκης Γεώργιος με τους συνεργάτες του.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του, ο υποψήφιος βουλευτής,είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα μέτα τον καταστροφικό σεισμό.

Ο κ. Επιτροπάκης δήλωσε: «Κύριο θέμα συζήτησης και προβληματισμού οι συνέπειες του Σεισμού και οι τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων με ταχύτερους ρυθμούς από την πολιτεία. Είμαστε όλοι στο πλευρό της κοινωνίας του Αρκαλοχωρίου, που βίωσε και βιώνει μεγάλες δυσκολίες λόγω του καταστροφικού σεισμού. Σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς εργαζόμαστε ώστε να βρεθούν τρόποι για περισσότερη στήριξη της κοινωνίας και της τοπικής οικονομίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News