Μάξιμος Σενετάκης: "Να ονειρεύεστε... η νέα γενιά"

Παραπολιτικά
Μάξιμος Σενετάκης: "Να ονειρεύεστε... η νέα γενιά"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Ο νέος ζει με σκοπό να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Αν του στερήσεις το δικαίωμα στο όνειρο, θα τον τσακίσεις, όχι απλά δε θα τον κρατήσεις".

Ήταν μια συνάντηση “με παιδιά φίλων” του Μάξιμου, αυτή που έγινε στο Παγοποιείο, όπως πληροφορηθήκαμε, η οποία πολύ γρήγορα πήρε έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά. Τα παιδιά ανοίχτηκαν στον βουλευτή της Ν.Δ., εξέφρασαν την αγωνία για το μέλλον τους και διαρκώς τον ρωτούσαν αν τελικά θα γίνει κάτι, ώστε η δική τους η γενιά να μην έχει την… τύχη της γενιάς της μνημονιακής κρίσης, η οποία αναγκάστηκε να μεταναστεύσει στο εξωτερικό.

Ο Μάξιμος Σενετάκης τους ενημέρωσε για όλες τις παρεμβάσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα η κυβέρνηση της Ν.Δ. για τους νέους, από την αναβάθμιση της εκπαίδευσης (και της επαγγελματικής), τον προσωπικό κουμπαρά, μέχρι τα πρόσφατα επιδοτούμενα στεγαστικά δάνεια. Κι όλα αυτά για να καταλήξει: «Για να σας κρατήσουμε εδώ, πρέπει να σας δώσουμε τη δυνατότητα να ονειρεύεστε. Ο νέος ζει με σκοπό να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Αν του στερήσεις το δικαίωμα στο όνειρο, θα τον τσακίσεις, όχι απλά δε θα τον κρατήσεις».

Ήταν μια αποστροφή που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση στα παιδιά, που ένιωσαν ότι τελικά υπάρχουν άνθρωποι στην πολιτική που μπορούν να τα ακούσουν…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News