Παντελής Μιχ. Αρβανιτάκης: Δε θα είναι υποψήφιος βουλευτής

Παραπολιτικά
Παντελής Μιχ. Αρβανιτάκης: Δε θα είναι υποψήφιος βουλευτής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ωστόσο, δηλώνει απερίφραστα πως «ο προσωπικός μου αγώνας θα συνεχιστεί και ότι θα είμαι πάντα παρών, στηρίζοντας την παράταξη και τον αρχηγό μας. Μάχιμος, στην πρώτη γραμμή θα συνδράμω σε ό,τι χρειαστεί και προτίθεμαι να βοηθήσω αδιακρίτως όλους τους υποψήφιους, θα είμαι στη διάθεσή τους, αν με χρειαστούν»

Την ακόλουθη επιστολή έστειλε προς δημοσίευση ο γιατρός Παντελής Μιχ. Αρβανιτάκης, κάνοντας γνωστό ότι δέχτηκε πρόταση για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο αρνήθηκε για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Συγκεκριμένα, ο κ. Αρβανιτάκης στην επιστολή του αναφέρει: «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον πρόεδρό μας, κύριο Ανδρουλάκη, και το επιτελείο του για την πρόταση που μου έκαναν να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εκλογές. Δυστυχώς, αυτή τη φορά αρνήθηκα για προσωπικούς-οικογενειακούς λόγους.

Δηλώνω, ωστόσο, απερίφραστα πως ο προσωπικός μου αγώνας θα συνεχιστεί και ότι θα είμαι πάντα παρών, στηρίζοντας την παράταξη και τον αρχηγό μας. Μάχιμος, στην πρώτη γραμμή θα συνδράμω σε ό,τι χρειαστεί και προτίθεμαι να βοηθήσω αδιακρίτως όλους τους υποψήφιους, θα είμαι στη διάθεσή τους, αν με χρειαστούν.

Από το βήμα αυτό θέλω, επίσης, να καλέσω όλους τους υποστηρικτές μου και τους δικούς μου ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοκρατική παράταξη και από κοινού να επαναφέρουμε το ΠΑΣΟΚ στη θέση που του αρμόζει.

Ζητώ, τέλος, από όλους να κινηθούμε σε κλίμα ενότητας και ομοψυχίας στον προεκλογικό μας αγώνα και εύχομαι να έχουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, ενθυμούμενοι πάντα πως είμαστε παράταξη που ανήκει στον λαό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News