Παραπολιτικά

Εκλογές 2023: Ποιοι δείχνουν ενδιαφέρον για την πλατεία Ελευθερίας;

Μάλιστα, αυτός ο προβληματισμός φαίνεται να αφορά όλες τις παρατάξεις, με δεδομένο ότι η προεκλογική κουλτούρα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει αισθητά. Ζητούμενο είναι ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις των κομμάτων

Η “μάχη της πλατείας” ήδη έχει ξεκινήσει και το Ηράκλειο φαίνεται να είναι περιζήτητο, μιας και η Κρήτη διαχρονικά αποτελεί περιφέρεια-εκλογικό βαρόμετρο.

Ήδη μαθαίνουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να κλείσει την προεκλογική περίοδο από το Μεγάλο Κάστρο, και την ίδια ώρα το ίδιο ενδιαφέρον δείχνει και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Το ωραίο είναι να δούμε προεκλογικές συγκεντρώσεις που να απέχουν μερικά μέτρα απόσταση.

Η αλήθεια είναι πως και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ έχουν σημαντικό κίνητρο να κλείσουν από το Ηράκλειο, ωστόσο αυτό που ακόμα δεν έχει καθοριστεί από τα κόμματα είναι το αν θα δούμε ανοικτές προεκλογικές συγκεντρώσεις ή ομιλίες σε μεγάλους κλειστούς χώρους.

Μάλιστα, αυτός ο προβληματισμός φαίνεται να αφορά όλες τις παρατάξεις, με δεδομένο ότι η προεκλογική κουλτούρα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει αισθητά. Ζητούμενο είναι ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις των κομμάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια