Εκλογές 2023: Ποιοι δείχνουν ενδιαφέρον για την πλατεία Ελευθερίας;

Παραπολιτικά
Εκλογές 2023: Ποιοι δείχνουν ενδιαφέρον για την πλατεία Ελευθερίας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάλιστα, αυτός ο προβληματισμός φαίνεται να αφορά όλες τις παρατάξεις, με δεδομένο ότι η προεκλογική κουλτούρα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει αισθητά. Ζητούμενο είναι ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις των κομμάτων

Η “μάχη της πλατείας” ήδη έχει ξεκινήσει και το Ηράκλειο φαίνεται να είναι περιζήτητο, μιας και η Κρήτη διαχρονικά αποτελεί περιφέρεια-εκλογικό βαρόμετρο.

Ήδη μαθαίνουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να κλείσει την προεκλογική περίοδο από το Μεγάλο Κάστρο, και την ίδια ώρα το ίδιο ενδιαφέρον δείχνει και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Το ωραίο είναι να δούμε προεκλογικές συγκεντρώσεις που να απέχουν μερικά μέτρα απόσταση.

Η αλήθεια είναι πως και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ έχουν σημαντικό κίνητρο να κλείσουν από το Ηράκλειο, ωστόσο αυτό που ακόμα δεν έχει καθοριστεί από τα κόμματα είναι το αν θα δούμε ανοικτές προεκλογικές συγκεντρώσεις ή ομιλίες σε μεγάλους κλειστούς χώρους.

Μάλιστα, αυτός ο προβληματισμός φαίνεται να αφορά όλες τις παρατάξεις, με δεδομένο ότι η προεκλογική κουλτούρα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει αισθητά. Ζητούμενο είναι ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις των κομμάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News