Έρχονται και στην Κρήτη οι αρχηγοί των κομμάτων

Παραπολιτικά
Έρχονται και στην Κρήτη οι αρχηγοί των κομμάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για να δούμε πού θα “κάτσει η μπίλια” και κυρίως ποιος θα κερδίσει τις εντυπώσεις στη... μάχη της πλατείας. Βέβαια, να πούμε πως και τα υπόλοιπα κόμματα ήδη σχεδιάζουν την κάθοδο των πολιτικών τους αρχηγών

Μετά το Πάσχα τα σπουδαία, μιας και μαθαίνουμε ότι επικρατεί αναβρασμός στα επιτελεία των κομμάτων για τις καθόδους των πολιτικών αρχηγών. Μάλιστα, η αρχή, εκτός απροόπτου, θα γίνει από το Ρέθυμνο και τη δυτική Κρήτη. Στις προθέσεις της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο Αλέξης Τσίπρας να κάνουν μια πρώτη περιοδεία στα δυτικά με το “καλημέρα” της επίσημης προεκλογικής περιόδου ή λίγο πριν την επίσημη έναρξη.

Παράλληλα, στον σχεδιασμό είναι και η ανατολική Κρήτη, με το Ηράκλειο να είναι “μήλον της Έριδος” για την κεντρική προεκλογική εκδήλωση στην Κρήτη. Ωστόσο, και το Λασίθι έχει μπει δυναμικά στον χάρτη, καθώς, πέρα από τους πολιτικούς αρχηγούς, από την επόμενη εβδομάδα θα βρεθούν στο νησί και κορυφαία στελέχη κομμάτων.

Για να δούμε πού θα “κάτσει η μπίλια” και κυρίως ποιος θα κερδίσει τις εντυπώσεις στη... μάχη της πλατείας. Βέβαια, να πούμε πως και τα υπόλοιπα κόμματα ήδη σχεδιάζουν την κάθοδο των πολιτικών τους αρχηγών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News