Παραπολιτικά

Ηράκλειο: Αποχωρεί η διευθύντρια του 6ου, αλλά δεν ξεχνά τους μαθητές της!

Τη συναντήσαμε και τη φωτογραφίσαμε έξω από το σχολείο, να κοιτάζει με συγκίνηση, άλλωστε δε νομίζω ότι απ’ όσους τη γνώρισαν να υπάρχουν πολλοί που να αγνοούν πόσο συνδέθηκε με αυτόν τον χώρο

Ολοκληρώνει τη θητεία της μέσα στα σχολεία μια γυναίκα που τα τελευταία 17 χρόνια ταυτίστηκε με ένα από τα πιο κεντρικά και πιο πολυπληθή σχολεία του Ηρακλείου. Η διευθύντρια του 6ου Γυμνασίου Ηρακλείου Κατερίνα Περβολαράκη αποχωρεί από την εκπαίδευση και η αλήθεια είναι ότι “από τα χέρια της” επί 17 χρόνια στο 6ο Γυμνάσιο και πριν από αυτό σε άλλα σχολεία έχουν περάσει χιλιάδες μαθητές.

Τη συναντήσαμε και τη φωτογραφίσαμε έξω από το σχολείο, να κοιτάζει με συγκίνηση, άλλωστε δε νομίζω ότι απ’ όσους τη γνώρισαν να υπάρχουν πολλοί που να αγνοούν πόσο συνδέθηκε με αυτόν τον χώρο.

«Φεύγω, αλλά το μυαλό μου πάντα θα είναι εδώ, κοντά στα παιδιά», είπε η Κατερίνα Περβολαράκη, που και η ίδια υπήρξε μαθήτρια αυτού του σχολείου και μάλλον το υπηρέτησε όχι μόνο με τη λογική, αλλά και το συναίσθημα. Είναι όμορφο να κλείνουν κύκλοι και να ανοίγουν νέοι. Έχοντας συμπληρώσει δεκαετίες στην εκπαίδευση, αποχωρεί με καμάρι και δεν ξεχνάει να υπενθυμίζει ότι τα παιδιά μας είναι η εικόνα των σπιτιών μας και της ίδιας της κοινωνίας.

Καλή συνέχεια της ευχόμαστε, να συνεχίσει να είναι μαχητική και δημιουργική σε ό,τι αποφασίζει να κάνει. Όπως θα θυμάται πάντα αυτή την όμορφη και μυρισμένη από τη θάλασσα γωνιά της πόλης, έτσι και οι μαθητές του σχολείου - όσοι τη γνώρισαν, αλλά και όσοι θα τη “γνωρίσουν” μέσα από τις περιγραφές - νομίζω θα τη θυμούνται πάντα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια