Ηράκλειο: Παλιά και νέα στελέχη συναντήθηκαν στην πρώτη συνεδριάση του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Παραπολιτικά
Ηράκλειο: Παλιά και νέα στελέχη συναντήθηκαν στην πρώτη συνεδριάση του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμμετείχαν παλιά και νέα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, τα μέλη των Τοπικών Οργανώσεων, καθώς και οι Υποψήφιοι Βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, (το διευρυμένο όργανο το οποίο έχει την ευθύνη για την πορεία της οργάνωσης μέχρι τις εκλογές), του ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, με Επικεφαλής τον Γραμματέα της Ν.Ε. Ηρακλείου, κύριο Λάμπρο Αντωνόπουλο.

Συμμετείχαν παλιά και νέα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, τα μέλη των Τοπικών Οργανώσεων, καθώς και οι Υποψήφιοι Βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Στόχος της ΝΕΕΑ όπως δήλωσε κ.Αντωνοπουλος, είναι οι εξωστρεφείς δράσεις του ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, η ανοιχτή παρουσία και η παρέμβαση του ΠΑΣΟΚ σε κάθε περιοχή κάθε Δήμο σε κάθε γωνιά του Ηρακλείου.

Η συμμετοχή ήταν τεράστια και το ενδιαφέρον των στελεχών μεγάλο για να βοηθήσουν με ανιδιοτέλεια σε αυτή την κατεύθυνση, όπως και σε κάθε δράση της ΝΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News