default-image

Τα "σπάνε" στη δημοπρασία τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου - Στις 5.500 ευρώ οι προσφορές

Παραπολιτικά
Τα "σπάνε" στη δημοπρασία τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου - Στις 5.500 ευρώ οι προσφορές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O γιος του Ανδρέα, Νίκος Παπανδρέου είναι εκείνος που είχε στην κατοχή του τα γυαλιά και τα πρόσφερε για τον φιλανθρωπικό σκοπό, σημειώνοντας παράλληλα πως θα τον ικανοποιούσε αν συγκεντρώνονταν γι’ αυτά 10.000 ευρώ

Θραύση κάνουν τα γυαλιά του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό

Στην δημοπρασία εκτίθενται επίσης αντικείμενα κι άλλων διάσημων προσωπικοτήτων, αθλητών και καλλιτεχνών από τον ελληνικό και τον διεθνή χώρο.

Συγκεκριμένα, τα γυαλιά του πρώην πρωθυπουργού έχουν συγκεντρώσει 5.500 ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει προσφερθεί ως τώρα στη συγκεκριμένη δημοπρασία, που πραγματοποιεί το Creaiad.

O γιος του Ανδρέα, Νίκος Παπανδρέου είναι εκείνος που είχε στην κατοχή του τα γυαλιά και τα πρόσφερε για τον φιλανθρωπικό σκοπό, σημειώνοντας παράλληλα πως θα τον ικανοποιούσε αν συγκεντρώνονταν γι’ αυτά 10.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως ανάμεσα στους διάσημους, αντικείμενα των οποίων έχουν προσφερθεί στην εν λόγω δημοπρασία, είναι οι Jennifer Lopez, Prince, Lionel Messi, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη, David Beckham, Naomi Campbell, Maria Kallas, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Sofia Vergara, Nichole Swerzinger, Πάπας Φραγκίσκος, Άννα Βίσση κ.α.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τo Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» για την στήριξη των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και των οικογενειών τους.

Η δημοπρασία θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 9 Απριλίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News