Αναβρασμός στους φωτογράφους...

Παραπολιτικά
Αναβρασμός στους φωτογράφους...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων συνετέλεσε τα μέγιστα στη δημιουργία του myphoto στο gov.gr, σε συνεργασία με το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, προκειμένου να γίνεται άμεσα η εξυπηρέτηση των πολιτών στην αποστολή φωτογραφιών για τα δημόσια έγγραφα, όπως το δίπλωμα οδήγησης. Επί της ουσίας, αυτό ζητούν και με τις ταυτότητες των Ελλήνων πολιτών

Τα καταστήματά τους κλείνουν οι επαγγελματίες φωτογράφοι σε όλη τη χώρα, για να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν με αφορμή την τροποποίηση σε ΚΥΑ, που αφορά την έκδοση νέου τύπου δελτίου ταυτότητας Ελλήνων πολιτών, στέλνοντας το μήνυμα ότι κανείς δεν πρέπει να παίζει με το μέλλον 8.000 αυτοαπασχολούμενων και εργαζομένων στον φωτογραφικό κλάδο. «Συγκεκριμένα ζητάμε να αφαιρεθεί η φράση που προστέθηκε στην ΚΥΑ και αναφέρει ότι η φωτογραφία δύναται να λαμβάνεται απευθείας από τις Αρχές έκδοσης, η οποία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μονοπώλησης της διαδικασίας φωτογράφισης», υπογράμμισε κατά τη συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων, Ηρακλής Σολιόπουλος.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων συνετέλεσε τα μέγιστα στη δημιουργία του myphoto στο gov.gr, σε συνεργασία με το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, προκειμένου να γίνεται άμεσα η εξυπηρέτηση των πολιτών στην αποστολή φωτογραφιών για τα δημόσια έγγραφα, όπως το δίπλωμα οδήγησης. Επί της ουσίας, αυτό ζητούν και με τις ταυτότητες των Ελλήνων πολιτών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News