Ενδιαφέρεται τελικά για τον Δήμο Ρεθύμνου;

Παραπολιτικά
Ενδιαφέρεται τελικά για τον Δήμο Ρεθύμνου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην πόλη των τεχνών και των γραμμάτων έχουν ξεκινήσει να ηχούν τα προεκλογικά “τύμπανα” για τις δημοτικές κάλπες, με παρασκήνιο ίσως πιο έντονο από αυτό των εθνικών εκλογών

Έτοιμη να διεκδικήσει τον Δήμο Ρεθύμνου η πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ρένα Κουτσαλεδάκη, που στις προηγούμενες εκλογές ήταν με την ομάδα του Γιώργου Μαρινάκη. Μέχρι στιγμής, μετά τον δήμαρχο Ρεθύμνου και τη “Λαϊκή συσπείρωση”, φαίνεται πως είναι η μοναδική υποψηφιότητα που έχει φανεί στην προεκλογική αρένα του τρίτου μεγαλύτερου δήμου της Κρήτης. Μάλιστα, φαίνεται πως η πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου προχωρά τις διεργασίες για το ψηφοδέλτιό της.

Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές κάλπες η κ. Κουτσαλεδάκη είχε εκλεγεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρεθύμνου με την παράταξη του νυν δημάρχου. Αυτό που ξέρουμε είναι πως αυτή τη στιγμή στο Ρέθυμνο οι διεργασίες βρίσκονται στο “κόκκινο”, ωστόσο απομένει να δούμε τι θα γίνει με την πιθανή υποψηφιότητα του Θοδωρή Νίνου. Ωστόσο, στην πόλη των τεχνών και των γραμμάτων έχουν ξεκινήσει να ηχούν τα προεκλογικά “τύμπανα” για τις δημοτικές κάλπες, με παρασκήνιο ίσως πιο έντονο από αυτό των εθνικών εκλογών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News