Κλέλια Ρένεση: Στο πλευρό του Γιώργου Στρατάκη η ηθοποιός

Κρήτη
Κλέλια Ρένεση: Στο πλευρό του Γιώργου Στρατάκη η ηθοποιός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως αναφέρει σε σχετική δημοσίευση στο facebook, ο Κρητικός καλλιτέχνης έχει «την αγαπη και την αμέριστη συμπαράσταση» της κ. Ρένεση

Στο πλευρό του λυράρη Γιώργου Στρατάκη, στέκεται γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ρένεση. Όπως αναφέρει σε σχετική δημοσίευση στο facebook, ο Κρητικός καλλιτέχνης έχει «την αγαπη και την αμέριστη συμπαράσταση» της κ. Ρένεση. 

«Ο αγαπημενος μου φιλος Γιωργος Στρατακης κρατείται μακρια απ την κοινωνια κ αυτο θα πρεπε να μας κανει να νιωθουμε πιο «ασφαλεις».. ;;!!! ενω ειναι εξω: Λιγναδης, Γεωργιαδης, παιδεραστες, δολοφονοι, υπουργοι που δολοφονουν παιδια με την ανευθυνότητα τους , βιαστες,.. ανθρωποι με οφ σορ εταιρειουλες που αλλαζουν Αφμ σε μια νυχτα κ αφηνουν απληρωτους χιλιαδες κ χρεη που εξαφανιζονται μαγικα σαν τα κουνελια του μαγου, κομματα που συνεχιζουν κ χρωστανε εκατομμύρια στον ελληνα πολιτη κ εχουν το θρασος να συνεχιζουν να ζητανε την ψηφο μας.. κ αλλα ωραια , εδω μονο, στο Ελλαδισταν.

ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΑ ΠΡΩΤΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ , ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΨΥΧΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΝΕΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝ ΜΑΥΡΑ Κ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ Κ ΤΟΠΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Ολη μου η αγαπη κ η αμεριστη συμπαρασταση στον αγαπημενο μου Γιωργη , στο κοριτσι του κ στα παιδια του, σε ολη την οικογενεια Στρατακη,  Νίκος Στρατάκης Βούλα Στρατάκη  που το ηθος της κ η περηφάνεια της ειναι γνωστα κ περα απ την Κρητη. 

Ουτε στο ελαχιστο δεν σε φτανουν Γιωργη αυτοι που σε διωκουν. Ουτε στην καρδια, ουτε στο σθενος, ουτε στην ομορφη ψυχη σου, ουτε στις προσφορες στα κοινα του τοπου σου, ουτε στην καλλιτεχνικη προσφορα στον τοπο σου!! ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ!!!!» αναφέρει η ηθοποιός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News