Ένα ακόμα βήμα στον στόχο της δημιουργίας μιας έξυπνης πόλης ,με λύσεις φιλικές στο περιβάλλον και τους πολίτες, κάνει ο δήμος Χανίων με την προμήθεια ηλεκτρικών λεωφορείων.
Από χθες Δευτέρα 27 Μαρτίου, ο δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης μαζί με τους αντιδημάρχους Μιχάλη Καλογριδάκη και Τάσο Αλόγλου βρίσκονται στο Μάριμπορ της Σλοβενίας όπου θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στις κεντρικές εγκαταστάσεις του κατασκευαστή ηλεκτροκίνητων οχημάτων.
Στόχος του ταξιδιού τους είναι να ενημερωθούν σχετικά με την πρόοδο των εργασιών στα πέντε υπό προμήθεια ηλεκτρικά λεωφορεία που θα αποκτήσει ο δήμος Χανίων αλλά και τα επόμενα βήματα για την παράδοση όλων των ηλεκτρικών λεωφορείων εντός χρονοδιαγράμματος.
Στη διάρκεια της παραμονής τους στην Σλοβενία θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την γραμμή παραγωγής των ηλεκτρικών λεωφορείων, τα έτοιμα σασί και παρελκόμενα αυτών καθώς και test-drive του μοντέλου, από αυτά που θα προμηθευτεί ο δήμος.
Σχόλια