Παραπολιτικά

Viral τα βίντεο του Δημήτρη Κουτσούμπα στο twitter..."Ζαμέ Περισσός"

Συγκεκριμένα είπε στα γαλλικά: "Η αλληλεγγύη μας στον αγώνα του γαλλικού λαού είναι δεδομένη"

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέφτηκε τη Γαλλία και συγκεκριμένα το Παρίσι για να δείξει τη στήριξη του σε όσους διαδηλώνουν για τις συντάξεις και τον κατώτατο μισθό. Μίλησε δε γαλλικά και ίσως θύμισε ένα άλλο «ζαμέ κοροπί» -Περισσός ίσως (;)- και προκάλεσε «φρενίτιδα» στο twitter.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δήμητρης Κουτσούμπας, συμμετείχε στη μεγάλη συγκέντρωση των γαλλικών συνδικάτων της CGT στην πλατεία Βαστίλης και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό από τα μεγάφωνα της συγκέντρωσης, μιλώντας στα γαλλικά.

@dnews.gr Τα γαλλικά του Δημήτρη Κουτσούμπα που προκάλεσαν «φρενίτιδα» #dnewsgr #gallia #kke #koutsoumpas #fy #greece #france ♬ πρωτότυπος ήχος - Dnews.gr

Συγκεκριμένα είπε στα γαλλικά: «Η αλληλεγγύη μας στον αγώνα του γαλλικού λαού είναι δεδομένη.

Είναι κοινός ο αγώνας σε Ελλάδα και Γαλλία, σε όλη την Ευρώπη, ενάντια στις αντεργατικές πολιτικές, ενάντια στις αντιλαϊκές επιλογές των κυβερνήσεων στην Ελλάδα, τη Γαλλία, σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενάντια στους επιχειρηματικούς ομίλους, τα μονοπώλια, για να νικήσει τελικά ο εργαζόμενος λαός και να ανοίξει το δρόμο για το συμφέρον το δικό του και όχι για τα συμφέροντα και τα κέρδη των λίγων.


Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας. Αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα στην Ελλάδα, τη Γαλλία, σε όλο τον κόσμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια