«Τι λες ρε άθλιε συκοφάντη;» - Η οργισμένη απάντηση Χατζηνικολάου σε Πολάκη

Παραπολιτικά
«Τι λες ρε άθλιε συκοφάντη;» - Η οργισμένη απάντηση Χατζηνικολάου σε Πολάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης εναντίον του.

Δριμεία επίθεση κατά του Παύλου Πολάκη εξαπέλυσε ο Νίκος Χατζηνικολάου, σε συνέχεια της μεταξύ τους κόντρας, έπειτα από την απόφαση για παραμονή του Κρητικού βουλευτή στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλώντας τον «άθλιο συκοφάντη», «βρωμιάρη», ενώ προανήγγειλε και προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Ο δημοσιογράφος απάντησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως δεν έχει λόγο να ζητήσει συγγνώμη, μιας και δεν ήταν αυτός που ψήφισε μνημόνια, σε αντίθεση με αυτόν.

Πέρα από τις ευθείες απειλές του Παύλου Πολάκη κατά δημοσιογράφων στο πρόσφατο παρελθόν, ο βουλευτής Χανίων ζήτησε από τον Νίκο Χατζηνικολάου με ανάρτηση του να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση προκάλεσε την «έκρηξη» του δημοσιογράφου ο οποίος απάντησε στον Παύλο Πολάκη μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real FM.

«Τι λες ρε καλλιτέχνη; Ψήφισα εγώ μνημόνια; Υποστήριξα εγώ μνημόνια όπως εσύ; Tι λες ρε άσχετε, άθλιε συκοφάντη, βρωμιάρη Εσύ να ζητήσεις συγγνώμη που υποσχόσουν στους πολίτες ότι θα καταργήσεις τα μνημόνια και πήγες και τα ψήφισες και τα εφάρμοσε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Στα αστικά δικαστήρια δεν υπάρχει ασυλία Παύλο Πολάκη, στην αγωγή δεν έχει ασυλία. Θα το πάρω το κοπάδι. Το κοπάδι στην Κρήτη θα το πάρω» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον «αέρα» του RealFM. Συνεχίζοντας, και σχολιάζοντας την «απαίτηση» Πολάκη να ζητήσει συγγνώμη, ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε οργισμένος: «Ηρθε από κάτω στην ανάρτηση, και τι μου έγραψε; Να ζητήσω συγγνώμη εγώ, από τον ελληνικό λαό για τα τελευταία 13 χρόνια. Τι λες ρε καλλιτέχνη, ψήφισα εγώ μνημόνια, όπως εσύ; Υποστήριξα εγώ μνημόνια όπως εσύ; Τι λες ρε άσχετε; Ασχετε, άθλιε, συκοφάντη, βρωμιάρη! Εσύ να ζητήσεις συγγνώμη από τους πολίτες, που πήγες και ψήφισες μνημόνια και τα εφάρμοσες».

«Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που μιλάω για τον Παύλο Πολάκη. Κάναμε κάτι αστειάκια αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν είναι για αστεία, είναι επικίνδυνος», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

https://twitter.com/ellada24/status/1637761630971785218
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News