Μας επισκέφτηκε το δημοτικό σχολείο Επισκοπής Πεδιάδος

Παραπολιτικά
Μας επισκέφτηκε το δημοτικό σχολείο Επισκοπής Πεδιάδος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα τεταρτάκια κι πεμπτάκια του δημοτικού σχολείου Επισκοπής Πεδιάδος ρώτησαν για τη λειτουργία του κάθε Μέσου ξεχωριστά και είδαν τη διαδικασία της παραγωγής μιας εκπομπής, αλλά και το πρώτο τύπωμα της εφημερίδας «Νέα Κρήτη»

«Καλημέρα!» μας είπαν το πρωί της Παρασκευής 17 Μαρτίου, οι μικροί μαθητές της τετάρτης και πέμπτης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Επισκοπής Πεδιάδος. Η χαρά ήταν μεγάλη για όλους εμάς τους εργαζόμενους στον όμιλο της ΚΡΗΤΗ TV, την τελευταία ημέρα της εβδομάδας.

Μαζί με τους δασκάλους τους, οι μαθητές βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις μας για να περιηγηθούν και να δουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας των Μέσων του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV (ραδιόφωνο 9.84, εφημερίδα «Νέα Κρήτη», το site neakriti.gr, τηλεόραση ΚΡΗΤΗ TV).

Ρώτησαν για τη λειτουργία του κάθε Μέσου ξεχωριστά και είδαν τη διαδικασία της παραγωγής μιας εκπομπής. Αρχικά ξεναγήθηκαν στα τηλεοπτικά στούντιο κι εν συνεχεία ενημερώθηκαν για τη λειτουργία των Μέσων του ομίλου. Αμέσως μετά περιηγήθηκαν στην αίθουσα σύνταξης, ενώ ακολούθως είδαν πώς βγαίνει στο «αέρα» μια εκπομπή στην ΚΡΗΤΗ TV από το μάστερ κοντρόλ, αλλά και στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στο πιεστήριο της εφημερίδας «Νέα Κρήτη», όπου οι μικροί φίλοι είδαν το πρώτο τύπωμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News