default-image

Μία ταλαιπωρία... η κυκλοφορία στο Ηράκλειο

Παραπολιτικά
Μία ταλαιπωρία... η κυκλοφορία στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εικόνες καθημερινά αποτυπώνουν το σοβαρό πρόβλημα, που επιβεβαιώνει τη διαχρονική λογική που επικρατεί στο Ηράκλειο με την επίλυση κυκλοφοριακών προβλημάτων και τη μετατόπιση σε άλλα σημεία

Έχει αλλάξει ο χάρτης του κυκλοφοριακού στην πόλη του Ηρακλείου, με τις ουρές να είναι “Γολγοθάς” στο ρεύμα που οδηγεί προς Γιόφυρο και με την ταλαιπωρία να χτυπά “κόκκινο” στη συμβολή της παραλιακής με την Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και μέχρι τη συμβολή με την οδό Μίνωος.

Οι εικόνες καθημερινά αποτυπώνουν το σοβαρό πρόβλημα, που επιβεβαιώνει τη διαχρονική λογική που επικρατεί στο Ηράκλειο με την επίλυση κυκλοφοριακών προβλημάτων και τη μετατόπιση σε άλλα σημεία.

Στην οδό Μητσοτάκη το πρόβλημα έχει ελαττωθεί, όχι όμως και στο ρεύμα της παραλιακής προς το Παγκρήτιο Στάδιο. Ο φωτογραφικός φακός καθημερινά αποτυπώνει το κυκλοφοριακό χάος σε όλο το παράκτιο μέτωπο, από το μπλοκάρισμα περίπου 200 μέτρων στην παραλιακή. Ήδη πανηγυρίζουν για την οδό Μητσοτάκη με τα κολονάκια, αγνοώντας προφανώς την εικόνα στην υπόλοιπη παραλιακή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News