Παραπολιτικά

Ηράκλειο: Περί φαναριών ο λόγος...

Μετά το φανάρι στη συμβολή με την οδό Μιλτιάδη Καράτζη, προβληματική είναι η λειτουργία και στα νέα φανάρια στην παραλιακή λεωφόρο, στη συμβολή με τον κάθετο άξονα που οδηγεί στην οδό Μάχης Κρήτης

Τελικά για το Ηράκλειο μάλλον είναι διαχρονικό πρόβλημα η κακή ρύθμιση των φωτεινών σηματοδοτών, που αντί να βοηθούν στην επίλυση του κυκλοφοριακού, μάλλον το διογκώνουν.

Μετά το φανάρι στη συμβολή με την οδό Μιλτιάδη Καράτζη, προβληματική είναι η λειτουργία και στα νέα φανάρια στην παραλιακή λεωφόρο, στη συμβολή με τον κάθετο άξονα που οδηγεί στην οδό Μάχης Κρήτης.

Μάλιστα, τα αυτοκίνητα που περιμένουν στα τρία σημεία μάλλον δεν προλαβαίνουν να κινηθούν λόγω της εξαιρετικά γρήγορης εναλλαγής. Αποτέλεσμα ακόμα και η παραβίαση του “κόκκινου”, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια οδηγών και πεζών. Δυστυχώς, η κατάσταση αυτή είναι διαχρονική, σε σημείο που τα παράπονα πέφτουν “βροχή” από τους οδηγούς.

Καλύτερη είναι η κατάσταση στον κόμβο Γιοφύρου, όπου η εναλλαγή είναι αρκετά γρήγορη ώστε να μειωθεί η κυκλοφοριακή επιβάρυνση σε έναν δρόμο με κίνηση κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια