Μας είπαν καλή εβδομάδα οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Νέας Αλικαρνασσού!

Παραπολιτικά
Μας είπαν καλή εβδομάδα οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Νέας Αλικαρνασσού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους εμάς τους εργαζόμενους στην Κρητη TV την πρώτη ημέρα της εβδομάδας

Το πρωί της Δευτέρας (13/3) μας είπαν καλή εβδομάδα μαθητές και μαθήτριες του 1ου Γυμβασίου Νέας Αλικαρνασού στο Ηράκλειο και η χαρά για όλους εμάς ήταν μεγάλη.

Μαζί με τους καθηγητές και τις καθηγήτριες, οι μαθητές και οι μαθήτριες της δεύτερης τάξης του Γυμνασίου βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις μας για να περιηγηθούν και να γνωρίσουν από κοντά τις δυνατότητες, τις προοπτικές και τον τρόπο λειτουργίας των Μέσων του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV (ραδιόφωνο 9.84, εφημερίδα «Νέα Κρήτη», το site neakriti.gr, τηλεόραση ΚΡΗΤΗ TV).

Οι μαθητές αρχικά ξεναγήθηκαν στα τηλεοπτικά στούντιο, όπου μαθητές χειρίστηκαν και την κονσόλα του σκηνοθέτη, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους για τη σκηνοθεσία. Στη συνέχεια ενημερώθηκαν για τη λειτουργία των Μέσων και αμέσως μετά βρέθηκαν στην αίθουσα σύνταξης, ενώ ακολούθως είδαν πώς βγαίνει στο «αέρα» μια εκπομπή στην ΚΡΗΤΗ TV από το μάστερ κοντρόλ, αλλά και στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4.

Είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν για τη λειτουργία του κάθε Μέσου ξεχωριστά, αλλά και να δουν βήμα-βήμα την παραγωγική διαδικασία μιας εκπομπής. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στο πιεστήριο της εφημερίδας «Νέα Κρήτη». Εκεί οι μικροί φίλοι είδαν το πρώτο τύπωμα και η εφημερίδα γέμισε με παιδικά χαμόγελα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News