Το προφίλ του υποψήφιου που μοίραζε κιτ... με μάσκες, κρέμες και βιταμίνες (vid)

Παραπολιτικά
Το προφίλ του υποψήφιου που μοίραζε κιτ... με μάσκες, κρέμες και βιταμίνες (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα κουτί βιταμίνες C και D3, μία κρέμα χεριών και δύο μάσκες FFP2! Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ στην ΕΡΤ, η αξία τους, ανέρχεται στα 6,5 ευρώ και με την συσκευασία θα μπορούσε να φτάσει τουλάχιστον στα 7 ευρώ

Από τρία κόμματα φαίνεται ότι έχει περάσει ο υποψήφιος ο οποίος μοίραζε μάσκες και κρέμες χεριών καθώς και βιταμίνες σε ηλικιωμένους μαζί με την κάρτα της υποψηφιότητάς του. Ο υποψήφιος βουλευτής του Νότιου Τομέα Β3 της Αθήνας όπως προκύπτει ότι είναι η περιοχή στην οποία πολιτεύεται, από τα πλάνα που μετέδωσε η ΕΡΤ, φαίνεται ότι θεωρείται ένα από τα γερά χαρτιά του κόμματός του ενώ ήδη η δύναμή του έχει δοκιμασθεί στην κάλπη. Η περιοχή που πολιτεύεται τον έχει επιβραβεύσει με καθολική ψήφο σε παρελθοντικές εκλογικές διαδικασίες. 

Ο εν λόγω υποψήφιος βουλευτής, μοίραζε το «κιτ» του συνταξιούχου και το επιτελείο του είχε στήσει καρτέρι έξω από ΚΑΠΗ! Τι περιείχε το περιβόητο... κιτ του ηλικιωμένου ψηφοφόρου; Ένα κουτί βιταμίνες C και D3, μία κρέμα χεριών και δύο μάσκες FFP2! Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ στην ΕΡΤ, η αξία τους, ανέρχεται στα 6,5 ευρώ και με την συσκευασία θα μπορούσε να φτάσει τουλάχιστον στα 7 ευρώ! Φανταστείτε λοιπόν, πόσα τέτοια θα έχει φτιάξει ο εν λόγω υποψήφιος και πόσα χρήματα θα δαπάνησε για να φτιάξει το... νεσεσέρ των εκλογών!

Στο κιτ συμπεριλαμβανόταν βεβαίως και η κάρτα του υποψήφιου βουλευτή, ο οποίος προς το παρόν παραμένει... άγνωστος, ωστόσο, μετά και την δημοσιοποίηση της είδησης, θεωρείται δεδομένο πως πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε τον υποψήφιο που έχει ως target group τους ηλικιωμένους! Για να δούμε, αν θα πιάσουν τόπο τα... πεσκέσια κι αν καταφέρει να είναι ένας από τους 300 της επόμενης Βουλής... Για την ιστορία, ο υποψήφιος βουλευτής πολιτεύεται στον Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-cr4eipmg6bpl
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News