default-image

Χάρης Αλεξάκης: Την Κυριακή η παρουσίαση του συνδυασμού για το «τιμόνι» του Αγίου Νικολάου

Παραπολιτικά
Χάρης Αλεξάκης: Την Κυριακή η παρουσίαση του συνδυασμού για το «τιμόνι» του Αγίου Νικολάου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκδήλωση της παρουσίασης του ονόματος, του λογοτύπου και της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού του Χάρη Αλεξάκη για τον Δήμο Αγίου Νικολάου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη, πραγματοποιείται την Κυριακή 12 Μαρτίου, ώρα 18:30 στο Κινηματοθέατρο ΡΕΞ

Την υποψηφιότητά του για τις επόμενες δημοτικές εκλογές στον δήμο Αγίου Νικολάου, γνωστοποίησε ο νυν αντιδήμαρχος της πόλης, Χάρης Αλεξάκης.

Η εκδήλωση της παρουσίασης του ονόματος, του λογοτύπου και της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού του Χάρη Αλεξάκη για τον Δήμο Αγίου Νικολάου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη, πραγματοποιείται την Κυριακή 12 Μαρτίου, ώρα 18:30 στο Κινηματοθέατρο ΡΕΞ.

Ακολουθεί το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Χάρη Αλεξάκη: «Ο Χάρης Αλεξάκης, υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Αγίου Νικολάου, διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση του ονόματος, του λογοτύπου και της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού με τον οποίο θα διεκδικήσει τον Δήμο στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκογές. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου, στο Κινηματοθέατρο Ρεξ και ώρα 18:30. H προσέλευση πραγαματοποιείται 30 λεπτά νωρίτερα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News