Οι αναπτυξιακές προκλήσεις στη συνάντηση Κουράκη - Παπαδογιάννη

Παραπολιτικά
Οι αναπτυξιακές προκλήσεις στη συνάντηση Κουράκη - Παπαδογιάννη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη συνάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ο.Α.Κ. κ. Άρη Παπαδογιάννη με τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. Κρήτης, κ. Γιάννη Κουράκη στο Ηράκλειο, συζητήθηκαν εκτενώς οι αναπτυξιακές προοπτικές, αλλά και προκλήσεις στην Κρήτη

Τις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης, επισκέφθηκε την Τετάρτη (8/3), ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, Άρης Παπαδογιάννης, ο οποίος είχε σύσκεψη εργασίας με τον πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης, Γιάννη Κουράκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι κύριοι Παπαδογιάννης και Κουράκης, συζήτησαν για μια σειρά από ζητήματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση, αλλά και την εξέλιξη σημαντικών αναπτυξιακών έργων που εκτελούνται ή δρομολογούνται αυτή την περίοδο στην Κρήτη, με την συνεργασία του Ο.Α.Κ. και των Δήμων του νησιού.

«Με τον πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης, ο οποίος και συμμετέχει στην διοίκηση του Ο.Α.Κ., συνεργαζόμαστε στενά και παραγωγικά, όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε για μια σειρά από έργα σε δήμους του νησιού, που υλοποιούνται με την αρωγή των υπηρεσιών του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, αλλά και για μια σειρά από άλλα, τα οποία δρομολογούνται, για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα», ανέφερε μετά το πέρας της συνάντησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΚ.

«Είχαμε μια σύσκεψη εργασίας με τον κ. Παπαδογιάννη. Συνεργαζόμαστε με τον ΟΑΚ, για μια σειρά από πολύ σημαντικά έργα στο νησί. Ενισχύουμε παράλληλα με όλες μας τις δυνάμεις ως ΠΕΔ Κρήτης, την προσπάθεια διεκδίκησης πόρων, σε κεντρικό - κυβερνητικό επίπεδο και για μια σειρά από άλλες παρεμβάσεις, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών σε ολόκληρη την Κρήτη», ανέφερε από την δική του πλευρά, ο κ. Κουράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News