Μια ξεχωριστή επίσκεψη από το Παγκρήτιο Εκπαιδευτήριο

Παραπολιτικά
Μια ξεχωριστή επίσκεψη από το Παγκρήτιο Εκπαιδευτήριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι μικροί μαθητές ρώτησαν για την ενέργεια που καταναλώνεται από τα Μέσα του σταθμού, αλλά και για την έκθεσή μας σε πιθανή ακτινοβολία

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους εμάς τους εργαζόμενους στην Κρητη TV το πρωί της Δευτέρας 6 Μαρτίου. Μας είπαν καλη εβδομάδα οι μαθητές της τέταρτης τάξης του εκπαιδευτηρίου “ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΝ” και η χαρά για όλους εμάς ήταν μεγάλη.

Μαζί με το δάσκαλο, οι μικροί μαθητές των δύο τμημάτων της τετάρτης δημοτικού επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις μας για να περιηγηθούν και να γνωρίσουν από κοντά τις δυνατότητες, τις προοπτικές και τον τρόπο λειτουργίας των Μέσων του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV (ραδιόφωνο 9.84, εφημερίδα «Νέα Κρήτη», το site neakriti.gr, τηλεόραση ΚΡΗΤΗ TV).

Είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν για τη λειτουργία του κάθε Μέσου ξεχωριστά, αλλά και να δουν βήμα-βήμα την παραγωγική διαδικασία μιας εκπομπής. Μάλιστα, ρώτησαν για την ενέργεια που καταναλώνεται από τα Μέσα του σταθμού, αλλά και για την έκθεσή μας σε πιθανή ακτινοβολία.

Αρχικά ξεναγήθηκαν στα τηλεοπτικά στούντιο και στη συνέχεια ενημερώθηκαν για τη λειτουργία των Μέσων. Αμέσως μετά βρέθηκαν στην αίθουσα σύνταξης, ενώ ακολούθως είδαν πώς βγαίνει στο «αέρα» μια εκπομπή στην ΚΡΗΤΗ TV από το μάστερ κοντρόλ, αλλά και στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στο πιεστήριο της εφημερίδας «Νέα Κρήτη». Εκεί οι μικροί φίλοι είδαν το πρώτο τύπωμα και η εφημερίδα γέμισε με παιδικά χαμόγελα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News